Șefa PSD Piatra Neamț va deveni inspector școlar în județul Neamț, potrivit unor surse edupedu. În CV-ul ei scrie că știe să „utilizeze calculatorul și copiatorul” și are trecut o diplomă de la o „facultate de drept” fantomă, nerecunoscută de statul român. Dacă e să rezumăm tot ce am scris, o putem face într-un singur cuvânt: ROMÂNIA.

Florentina Luca Moise, șefa PSD Piatra Neamț

Florentina Luca Moise, în vârstă de 45 de ani este profesor de psihologie la Şcoala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Piatra Neamț. Este o instituție privată de învățământ și nu una de stat. De asemenea, aceasta a fost director al Casei Corpului Didactic din Piatra Neamț, din 2014, iar la ultimele alegeri parlamentare din anul 2020, a fost candidatul PSD la Senat.

Potrivit declarației sale de avere, aceasta se pare că a fost și consilier parlamentar din 2020. În data de 31 octombrie 2019, aceasta a fost votată președintele filialei PSD Piatra Neamț.

Raport activitate șefa PSD Piatra Neamț

Conform raportului de activitate pe anul 2021, de la Primăria Piatra Neamț, Florentina a scris că a fost membru în AGA a societății Perla Invest, membru în consiliile de administrație la două școli – Colegiul Național „Calistrat Hogaș” și Seminariul Teologic Sfinții Împărați „Constantin și Elena” Piatra Neamț. De asemenea, aceasta a fost membră în consiliul de administrație la Palatul Copiilor din Piatra Neamț.

Potrivit CV-ul de pe site-ul Casei Corpului Didactic Neamț aceasta susține că a absolvit „Facultatea de drept, legislația internațională compearată, diplomația și consultanță juridico-economică” a „Universității Internaționale deschise „Tehnoeconomia Europeană” – Academia de Tehnoeconomie și Cooperare româno-americană”. Dar, ani la rând aceasta instituție a fost în mijlocul unor scandaluri.

De asemenea, Minsiterul Educației anunța în urmă cu ceva timp că, toate diplomele eliberate de Universitatea “Tehnoeconomia Europeana” sunt false, deoarece nu sunt recunoscute de stat.

Mai mult, aceasta și-a trecut în CV la competențe persoanle următoarele: „organizare și coordonare activități medico-științifice”, „utilizare calculator, copiator” și „aptitudini organizatorice”.

În continuare, tot în CV-ul acesteia apare că a fost educatoare la Școala Gimnazială „Elena Cuza” în perioada 2009-2014.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.