Sorin Costreie, consilierul premierului Ciucă pe Educație, a citit accidental mesajul de 4 pagini al prim-ministrului Nicolae Ciucă, la Gala SuperTeach 2022, eveniment organizat cu ocazia Zilei Copilului. După ce a terminat de citit paginile, acesta a spust că „am făcut exact ce uram în școală, să citesc referate”.

Declarația consilierului

„Acum, că am tot fost scos la lecție și eu, am făcut exact ce uram în școală: să citesc referate. Ați văzut, referatul este unul substanțial, care transmite un mesaj substanțial de preocupare din partea premierului. Altfel vă spun, din alte contexte, erau două-trei cuvinte adresate cum trebuie, dar aici ați văzut că este un mesaj substanțial gândit și focalizat.”

Video la minutul 36:36 aici.

Despre Sorin Costreie

Sorin Costreie face parte din echipa premierului României și ocupă funcția de consilier de stat, conform datelor disponibile pe site-ul Guvernului României.

Sorin Costreie este profesor universitar și prorector al Universității din București, conform datelor din CV-ul său.

 

Share.

Student la facultatea de Traducere și Interpretare din cadrul Universității de Construcții București. Scriu articole de plăcere, jurnalismul fiind una dintre pasiunile mele și sper să reușesc în viață mergând pe acest drum.