Un șofer de autobuz școlar și agent de securitate al campusului, suspectat că a vândut fentanil elevilor de la o școală pentru nevoi speciale din Riverside. Acesta a fost arestat după ce un elev a luat o supradoză.

Șofer de autobuz școlar, acuzat că a vândut fentanil elevilor

Marți, poliția din Riverside a ajuns la Academia Bright Futures, situată la 9994 County Farm Road, în legătură cu un student suspect de supradoză, a declarat poliția. În timp ce se aflau acolo, ofițerii au fost informați de către un membru al personalului că un angajat ar fi putut da fentanil studenților, au declarat autoritățile.
Ofițerii au aflat că un student a luat recent o supradoză de fentanil, iar o anchetă a școlii a arătat că Melissa Harloam-Garrison, în vârstă de 46 de ani, era suspectată că a furnizat fentanil acestui student, dar și altora în timp ce se afla în campus, a declarat Departamentul de Poliție.
Harloam-Garrison locuia într-o cabană pe proprietatea școlii împreună cu soțul ei, David Garrison, în vârstă de 58 de ani, a declarat poliția.  Ofițerii au percheziționat cabana și au găsit peste o sută de pastile de fentanil, două pistoale și diverse tipuri de muniție, au declarat autoritățile.
Harloam-Garrison a fost arestată sub suspiciunea de posesie de stupefiante, vânzare de stupefiante către minori, posesie de substanțe controlate și posesia unei de arme de foc în campusul școlii, fiind o persoană căreia i s-a interzis să dețină sau să posede o armă de foc, potrivit Departamentului de Poliție. Ea a fost reținută pe o cauțiune de 50.000 de dolari, au declarat autoritățile.

Ce este fentanil

Fentanilul este un analgezic opioid sintetic utilizat ca anestezic general și în tratamentul durerilor cronice și severe. Este eliberat doar pe bază de rețetă specială pentru substanțe narcotice. Este utilizat ilicit ca drog, adesea în asociere cu heroină sau cocaină. Este un analgezic opioid puternic cu instalare rapidă a efectului și durată scurtă de acțiune. La o doză de 100 micrograme/μg (2 ml), efectul analgezic este aproximativ echivalent cu 10 mg de morfină sau 75 mg de petidină, potrivit Wikipedia.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.