Situație revoltătoare în județul Galați! Un șofer de microbuz școlar este acuzat că agresează sexual fetițe de 12 ani.

Polițiștii din Galați au deschis un dosar penal și fac cercetări după ce un șofer de microbuz școlar a fost acuzat că pipăie fete de 12 ani. Oamenii legii au fost sesizați, vineri, de către mama unei fetițe care ar fi pățit așa ceva.

Mai clar, polițiștii din Vârlezi au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fetița ei, de numai 12 ani, ar fi fost agresată sexual de șoferul microbuzului școlar. Fetița învăța la Școala Gimnazială Vârlezi. Șoferul este un bărbat de 56 de ani și ar fi atins-o pe fetiță în zonele intime, în timp ce aceasta se afla în curtea școlii. Precizăm că bărbatul este angajat al unității de învățământ.

Acuzații grave: I-a pus mâna pe fund fetiței mele

„I-a pus mâna pe fund şi pe picior fetiţei mele, dar şi altor fete, din ce am înţeles. Nu se poate aşa ceva. Ar putea să le fie bunic. Fetelor le-a fost teamă să spună, dar fetiţa mea mi-a zis până la urmă ce i s-a întâmplat. Fac plângere la Poliţi”, spune mama uneia dintre fetiţele abuzate.

Situație gravă în Galați! Un șofer de microbuz școlar, acuzat că atinge fetițe de 12 ani în zonele intime | Bărbatul susține că ar fi vorba de o înscenare

Tatăl altei fetițe susține că șoferul i-ar fi propus copilului său să o ducă în altă localitate decât cea în care se află școala.  În urma acestor sesizări, Poliția Română a deschis dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. De asemenea, a fost deschisă o anchetă și de către școala unde bărbatul este angajat, conform Adevărul.ro.

Șoferul susține că ar fi vorba despre o înscenare

Primarul localității, Ștefan Patriche, susține că foarte mulți părinți s-au plâns de comportamentul acestui șofer.

„Cum să tolerăm aşa ceva, cum să mângâie şi să pipăie fetiţe de 12 ani? Din păcate, mulţi se tem de el. Nu trebuie tolerat aşa ceva”, spune primarul Ştefan Patriche.

Pe de altă parte, șoferul de microbuz spune că ar fi vorba despre o înscenare. Mai clar, totul ar fi pus la cale de primar, pentru a se răzbuna că angajatul școlii nu l-a votat la alegerile electorale.

 „Le-au manipulat pe fetiţe. Vrea să se răzbune, este politic totul. Vrea să scape de mine, se chinuie de doi ani de zile”, spune Ionel Stamate, şoferul microbuzului.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.