Vedeta Antenei 1, Simona Gherghe, a făcut dezvăluiri incendiare. Aceasta a vorbit despre hărțuirea sexuală din cadrul Facultății de Jurnalism.

Hărțuire sexuală la Facultate de Jurnalism

Frumoasa prezentatoare a povestit din timpul studenției, că profesorii foloseau hărțuirea sexuală pentru a trece elevele. Ea susține că astfel de situații nu trebuie ascunse sub nicio formă. La rândul ei, este mamă, de aceea a și deschis acest subiect. A făcut, de asemenea precizarea că femeilor nu trebuie să le fie rușine să vorbească despre astfel de subiecte.

„Subiectul a fost deschis ieri la decernarea premiilor Gopo de actrița Viorica Vodă, care a mărturisit în fața publicului că a fost victima hărțuirii în cariera ei, în breasla ei. Hărțuirea există în România în toate domeniile.

Și în cinematografie și în presă și în poliție, armată și peste tot. Din păcate, nu se vorbește despre treaba asta pentru că femeilor le este rușine să povestească pentru că nu ar fi crezute sau pentru că ar fi bagatelizate acest subiect, așa cum s-a întâmplat și aseară.

Sunt mamă de fată și mă doare subiectul acesta, pentru că nu aș vrea ca fata mea să treacă prin această experiență. Credeți-mă că în ceea ce privește presa, breasla din care provin, știu multe povești, inclusiv de la Facultatea de Jurnalism”, a spus Simona Gherghe pe pagina de Instagram.

Situații jenante

Frumoasa blondină a mai spus că ea nu a trecut prin astfel de situații, fiind o norocoasă, dacă se poate spune așa. Cu toate acestea, fetele nu trebuie să accepte niciodată astfel de propuneri și ar trebui să le povestească pentru că ele nu sunt de vină cu nimic.

De asemenea, este valabil și la locul de muncă, nu doar în școli sau facultăți. Dacă dai peste un șef care vrea să te promoveze doar pentru ceva la schimb, nu mai sta pe gânduri și pleacă.

În școlile din România se întâmplă frecvent astfel de cazuri, din păcate. De curând, am avut parte de un nou caz halucinant. Un profesor și cântăreț de muzică populară a fost acuzat că își corupea sexual elevii.

Victimele profesorului de limba și literatura română de la Liceul Tehnologic ”Radu Prișcu” în localitatea Dobromir, județul Constanța, pe nume Laurențiu Ciorogaru sunt copii cu vârsta cuprinsă între 13-16 ani.

CITEȘTE AICI MAI MULTE – Un nou caz halucinant – Profesor și cântăreț de muzică populară, acuzat că își corupea sexual elevii

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.