Cea mai sexi profesoară din Iași a bătut o tânără. Totul s-a întâmplat într-un club de fițe. Fetele se pare că s-au certat din cauza unui bărbat: “M-a desfigurat. Am nasul strâmb.”

Scandal într-un club de fițe din Iași. Loredana Pălănceanu, cea mai sexi profesoară de matematică din oraș, este acuzată ca ar fi lovit o tânără din cauza unui bărbat.

Evenimentul nefericit a avut loc pe data de 2 aprilie. Cele două s-au întâlnit întâmplător în localul de fițe din Iași.

Sursă Foto – Facebook Loredana Pălăceanu

Ce spune Mălina, femeia agresată

“M-a desfigurat! De sâmbătă, abia acum am început să îmi revin, dar încă sunt șocată de tot ce s-a întâmplat. Eu m-am dus în club cu câteva prietene pentru a mă distra și totul s-a transformat într-un coșmar. Era în club cu o fată pe care o cunoșteam doar din vedere. Nu am avut niciodată vreo legătură cu ea și m-a luat la bătaie. Mergeam spre baie și m-am trezit cu un pumn în nas, după m-a tras de păr.

Mă ținea cu o mână de păr și în același timp m-a tăiat pe picior cu tocul de la pantof. M-a rănit foarte grav. Abia a doua zi am realizat cât de gravă e situația. Am nasul strâmb, o rană imensă pe picior. O să am nevoie, cel mai probabil, de operație la nas să revin la normal. Mai mult decât afectarea fizică, sunt distrusă psihic”, a povestit Mălina pentru BZI.

Victima și-a scos certificat medical – Merge până-n pânzele albe

Loredana Pălănceanu se pare că se afla sub influența alcoolului, de aici și reacția neașteptată. Mălina susține că este prietenă din copilărie cu iubitul Loredanei și nimic mai mult.

“Cu siguranță a recurs la agest gest și din cauza faptului că era și foarte beată, ceea ce nu este deloc normal având în vedere poziția sa socială. Este un cadru didactic și ar trebui să fie un exemplu pentru elevii ei. Știam că de mai multă vreme ea credea că eu am o legătură cu iubitul ei, dar noi suntem prieteni din copilărie. Familiile noastre sunt foarte apropiate. A fost foarte urât ce a făcut și m-a pus într-o situație foarte proastă.

Cu greu au reușit cei de la pază și iubitul ei să o liniștească. Au scos-o afară și ea în continuare îmi arăta cu pumnalul din ușă și țipa nu s-a terminat aici. A doua zi m-a sunat să își ceară scuze, dar așa ceva nu este de scuzat.

De la lovitura puternică, a doua zi nici nu mai puteam vorbi. Am scos certificat medico-legal, am un avocat și voi rezolva tot pe cale legală”, a continuat Mălina.

 

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.