Scandal la școala ”Nicolae Simache” din Ploiești. Polițiștii au intervenit după ce doi elevi de 9 ani s-au bătut.

Ambulanța a intervenit

Elevii se pare că s-au certat chiar în curtea școlii, iar unul dintre ei l-a lovit cu palma pe celălalt. Ambulanța a intervenit, deoarece victima s-a ales cu un cucui.

”Din primele verificări a reieşit faptul că în pauza dintre orele de curs, în timp ce se jucau, doi elevi de 9 ani s-ar fi lovit reciproc, unul dintre aceştia fiind transportat la o unitate medicală”, potrivit Poliția Prahova.

Un profesor a sunat la 112

Se pare că un profesor a fost cel care a făcut apelul la 112. Băiatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Ploieşti, deoarece a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

Potrivit procedurilor, în urma agresiunilor școlare, polițiștii trebuie să intervină imediat.

”În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, conform Poliţia Prahova.

Minorul de 9 ani nu poate răspunde penal. În acest caz, părinții vor fi trași la răspundere.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.