În 2022, cea de-a cincea ediție a Săptămânii Verzi Europene este la UVT. „Ne bucură să vă împărtășim că și anul acesta evenimentul a fost selectat de Comisia Europeană ca eveniment partener al Săptămânii Verzi Europene, un program de evenimente europene care are loc la nivel internațional în perioada 30 mai – 5 iunie 2022”, declară instituția într-un comunicat.

Despre eveniment

Reprezentanții Universității de Vest din Timișoara au specificat faptul că la începutul lunii iunie o să înceapă Admiterea 2022, pe portalul admitere.uvt.ro, unde viitorii studenți o să poată găsi toate informațiile necesare pentru alegerea pe care o vor face. Facultățile și specializările UVT sunt aici.

Alegerea Universității de Vest din Timișoara de către Comisia Europeană, ca partener pentru seria de evenimente EU Green Week 2022, presupune că se vor prelua toate însemnele programului EU Green Week 2022 în cadrul elementelor de imagine și promovare ale Săptămânii Verzi Europene la UVT, aceasta beneficiind totodată de promovare pe pagina oficială a Săptămânii Verzi Europene.

Programul

Programul acestui an a fost conceput în întregime de membri ai comunității UVT (studenți, personal academic sau administrativ), evenimentele fiind după supuse votului participativ. Vă invităm să consultați agenda Săptămânii Verzi Europene la UVT și vă invităm să fiți parte a evenimentului, prin completarea acestui formular.

Programul complet al Săptămânii Verzi Europene la UVT pe uvt.ro

Share.

Student la facultatea de Traducere și Interpretare din cadrul Universității de Construcții București. Scriu articole de plăcere, jurnalismul fiind una dintre pasiunile mele și sper să reușesc în viață mergând pe acest drum.