Fundatia SoSiSeSa a implementat proiectul “Vreau să merg la şcoală”. Astfel, elevii de din comuna Cuza-Vodă, Călăraşi au primit calculatoare la Biserică.

Elevii au primit 40 de calculatoare

Elevii au primit 40 de calculatoare DELL, echipate complet. Duminică, 17 aprilie, copiii le-au primit la Biserică, după Sfânta Liturghie.

“Privind chipurile bucuroase ale copiilor am redescoperit grădina copilăriei, am trăit bucuria pură şi inocenţa acestor clipe magice, chiar dacă afara plouă, cu siguranţă ei vor ţine minte gândul cel bun şi darul primit astăzi!

Nimic nu ar fi fost posibil fără mila lui Dumnezeu şi fără munca neobosită a ostenitorilor de la Fundaţia SoSiSeSa, care de ani buni ne susţin copiii, bătrânii, familiile, ne aduc bucurie şi speranţă într -o lume din ce în ce mai tristă. Vă multumesc, domnule Ghiocel Bontaş, Andrei Cristian Manole, Mario John şi nu în ultimul rând părintelui Noapteş Daniel! Oamenii ca ei merg până la capătul pamântului pentru a vedea un chip fericit ! Iar eu mă plec şi mă rog ca Bunul Dumnezeu să vă ţină sănătoşi!“, a spus Niculina Comănescu, profesor la şcoala din localitate, potrivit adevărul.

De curând, o acțiune de genul acesta a avut loc tot în comuna Cuza-Vodă. Copiii de aici au primit peste 250 de cărți. Volumele au ajuns în biblioteca Şcolii Generale nr.1 Cuza-Vodă.

Fapte bune în preajma Paștelui

Se întâmplă fapte bune în preajma Paștelui. Elevii de la Coresi din Brașov au pregătit dulciuri delicioase pe care le-au vândut mai apoi profesorilor și colegilor, iar banii strânși, i-au donat copiilor care provin din medii defavorizate.

CITEȘTE ÎNTREAGA POVESTE AICI – Fapte bune în preajma Paștelui: Elevii Şcolii „Gomnazia Diaconu Coresi” din Braşov au ajutat copiii nevoiași

Deja este o tradiție pentru elevii școlii, deoarece acest târg se organizează de foarte mult timp, dar a fost oprit în anii în care pandemia a distrus totul. Atât elevii, cât și cadrele didactice s-au implicat în acest proiect.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.