Profesorul din Botoșani care a pipăit două eleve de 13 ani a fost arestat. Fetițele studiau în clasa a VII-A, iar incindentul s-ar fi petrecut chiar în sala de curs.

CITEȘTE ȘI – Un profesor de matematică a agresat două fetițe de 13 ani

Profesorul în vârstă de 49 de ani care predă la o școală dintr-o comună aflată în apropierea municipiului Botoşani a fost arestat. Acesta se pare că ar fi pipăit două eleve în vârstă de 13 ani în zona intimă.

Profesorul a fost arestat pentru 30 de zile

Inițial, dascălul a fost arestat pentru 24 de ore, dar după ce a fost prezentat în fața procurorilor, acesta a primit sentința: arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

IPJ Botoşani ssusține că pe lângă cele două copile de clasa a VII-a pe care le-a agresat, profesorul mai este bănuit de încă o agresiune sexuală.

Fetițele de 13 ani, pipăite de profesor

Întreaga poveste a început în data de 4 aprilie, când, cele două eleve, au rămas la sfârșitul orelor singure cu profesorul în clasă. Se pare că agresorul a profitat de faptul că nu mai era nimeni în sala de curs și le-ar fi atins în zona intimă pe cele două minore.

Părinții au declarat pentru Monitorul de Botoșani că cele două copile au povestit totul plângând atunci când au ajuns acasă. Tot părinții fetițelor susțin că profesorul le-ar fi oprit pe cele două minore pentru a-l ajuta să-şi facă un cont pe reţelele de socializare (Facebook).

Dascălul ar avea antecedente

Conform sursei citate, se pare că profesorul ar mai fi practicat astfel de agresiuni sexuale și în trecut. Acum, nu mai are scăpare. Poliția a fost sesizată, iar profesorul a fost chemat la audieri. După ore bune de investigații, s-a luat decizia reținerii și apoi arestării preventive a dascălului pentru trei fapte de agresiune sexuală.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.