Valentina Pelinel a avut o copilărie foarte dură. Aceasta și-a pierdut tatăl la numai 15 ani și a trebuit să renunțe la școală.

Povestea Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel, acum Borcea, este un top model internațional care a locuit la New York timp de un deceniu. Aceasta deține o proprietate în Statele Unite ale Americii, dar trăiește în România, alături de Cristi Borcea și de familia formată din trei copii, Milan, Rania și Indira.

Aceasta a avut o copilărie foarte dificilă. A pornit de jos și a suferit extrem de mult atunci când și-a pierdut tatăl. Aceasta mai are o soră mai mică cu 7 ani, pe nume Lavinia.

Rezultate extraordinare la școală

Frumoasa Pelinel a intrat la Colegiul Național Sfântul Sava. La examenul de limba și literatura română aceasta a luat 9,35.

“Mi-aduc aminte când a venit mama acasă și mi-a zis: ”Știi, am luat lista de la coadă în sus. Da, ai intrat. Și știi cât ai luat la limba română? 9,35. Și nu există 10”, a povestit Valentina Borcea.

Din păcate, chiar dacă a avut rezultate foarte bune la școală, Valentina a fost nevoită să renunțe la studii, deoarece trebuia să câștige bani ca să-și întrețină familia. Aceasta a reușit să parcurgă doar doi ani, după care a plecat în America. Acesat și-a terminat studiile acolo.

”Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale poate nu-l prindeam niciodată.

Studiam 5-6 ore pe zi ca să termin liceul în America. Dar îmi place să învăț și învăț în continuare despre orice. Am răbdare că am lăsat ceva neterminat. Eu am făcut liceul de la 0. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma. Am absovit și Facultatea de Marketing de la Facultatea din Cornwell”, a spus Valentina Borcea în podcastul Ameritat cu Nasrin.

De asemenea, Valentina susține că este foarte mândră de visul pe care l-a atins. A ajuns să fie pe același podium cu Naomi Campbell. O fotografie cu aceasta a fost afișată chiar și pe Time Square din New York.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.