Când pandemia a venit, Katrinnah Darden, la fel ca mulți studenți, a fost nevoită să învețe acasă. A fost un sentiment familiar, deoarece a fost educată la domiciliu în cea mai mare parte a vieții sale.

Katrinnah, aproape de un record

În timp ce mulți adolescenți de vârsta ei au experimentat o anumită formă de învățare hibridă, ea nu studia pentru liceu sau pentru o diplomă de licență. Tânăra de 19 ani studia dreptul.

“Dumnezeu a fost singurul motiv pentru care mă aflu aici și trebuie să subliniez asta tot timpul”, a spus Darden.

În acest weekend, adolescenta din Montgomery a atins o etapă importantă. Ea a absolvit Facultatea de Drept Thomas Goode Jones de la Universitatea Faulkner.

“Nu mi se pare ciudat”, a spus ea. “Familia mea a făcut întotdeauna acest lucru. Fratele meu mai mare a făcut asta acum doi ani”.

Fratele ei, pe cale să devină cel mai tânăr avocat

Ea provine dintr-o familie cu 10 copii care au început toți facultatea în jurul vârstei de 12 ani. În 2020, fratele ei mai mare, Seth Harding, era pe cale să devină cel mai tânăr avocat din Alabama.

“Eu am 19 ani și două luni. Cred că Seth avea 19 ani și jumătate, poate un pic mai mult, așa că i-am bătut recordul”, a spus Darden cu un zâmbet. “Suntem competitivi, deoarece cred că este firesc pentru fratele și sora mai mare, dar ne sprijinim reciproc foarte mult și nu aș fi absolvit acum fără ajutorul lui”.

Darden crede că “sentimentele de impostor” sunt comune pentru persoanele de vârsta ei care își urmăresc visele. Ea îi încurajează pe oameni să persiste.

“Trebuie să vă dați seama dacă aveți o chemare”, a spus Darden. “Dacă vă simțiți atrași de un anumit vis, indiferent de ceea ce vă spun oamenii, chiar și indiferent de ceea ce vă spuneți vouă înșivă, să îl urmăriți și să munciți din greu.”

Odată ce a reușit să termine facultatea, acum, începe acum să-și caute un loc de muncă. Ea se pregătește pentru examenul de barou și intenționează să îl dea în această vară.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.