Juratul de la emisiunea “Imperiul Leilor,” Sebastian Dobrincu, muncește de mic copil. Acum, la 23 de ani este milionar.

Povestea lui Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român, a învățat programare digitală de la vârsta de 7 ani. Românul a cunoscut succesul în IT la vârsta de 11 ani, când a încheiat și primul contract, unde se oucpa de conceptul și construirea de site-uri pentru diferite firme.

Primul lui job în adevăratul sens al cuvântului a fost în ultimul an de liceu, dar, se pare că acest lucru i-a creat mari probleme puștiului. A fost exmatriculat din liceul de informatică, dar, ulterior, a reușit să absolve prestigiosul Stanford University.

La vârsta de 11 ani, realiza site-uri web

Tânărul român l-a întâlnit personal cu Mark Zuckerberg. Fondatorul META, a dorit să-l cunoască pe puștiul român care și-a lansat prima firmă la vârsta de 17 ani. Este vorba de o companie care face statistică și management pe social media, în acest moment fiind folosită de peste 15 milioane de utilizatori.

”Întâlnirea și discuția pe care am purtat-o cu Mark a venit ca un val de încredere în mine,o confirmare că ceea ce fac mă poate duce într-o traiectorie bună în viață și mai mult ca orice mi-a oferit încredere. Pentru mine, un copil de 17 ani din România, super pasionat de tehnologie, de programare, să primesc sfaturi și să pot să-mi vărs amarul, chiar dacă pe Mark nu-l interesa povestea mea, că hei, sunt Sebastian și am făcut asta și sunt în situația asta la școală”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Ce avere are Sebastian Dobrincu

Averea celui mai tânăr milionar din Silicon Valley se ridica anul trecut la 2 milioane de dolari. Acesta susține că eticheta care i s-a pus, de milionar, îl deranjează, chiar dacă banii îi aduc un anumit confort, și nu dorește ca lumea să vadă exclusiv doar acest lucru. A spus de nenumărate ori că nu pune accent pe sumele și veniturile lui și că nu acestea sunt valorile pe care le are de împărtășit.

”Nu sunt valorile pe care vreau să le promovez eu și nu-mi place că se pune așa de mult accent pe veniturile mele și sumele mele din conturi pentru că nu asta am de împărtășit lumii”, spune românul.

Mama lui este foarte mândră 

Mama lui Sebastian Dobrincu este foarte mândră și fericită. Aceasta spune că încearcă să petreacă timp de calitate cu fiul ei și îl susține în tot ceea ce face și că este foarte supărată atunci când cineva vorbește urât despre el, deoarece știe cât a muncit să ajungă unde și-a dorit.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.