Platforma GinMed facilitează pregătirea pentru admiterea la Universitățile de Medicină și Farmacie din România. Liceenii din Iași o pot accesa gratuit.

O fostă liceană a lansat aplicație

Gina Lupașcu, o fostă liceană, studentă, președinte de asociație de studenți, doctorandă, rezidentă și asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București a fost cea care a lansat aplicația, notează BZI.ro.

Ce este GinaMed și cum a fost creată

Aplicația GinaMed pregătește și îndrumă liceeni în ceea ce privește domeniul medical. Așadar, GinaMed se pretează perfect studenților viitorilor studenți, care sunt încrezători în forțele propii și care vor să atingă potențialul maxim în ziua examenului.

Platforma GinaMed nu este dedicată pregătirii pentru sesiunile de la medicină. Elevii pot primi o pregătire eficientă din materialele pe care le pun la dispoziție profesorii de specialitate. De asemenea, GinaMed se adresează și celor care își doresc să se pregătească pentru examenele de admitere la orice universitate de medicină și farmacie din România.

Sursa Foto – BZI.ro

Aplicație gratuită

Platforma GinMed poate fi accesată gratuit și este construită cu scopul de a oferi studentului efectiv toate instrumentele necesare pregătirii pentru examen. Astfel, studenții au acces la cursuri, grile, dar se pot înscrie și la meditații. De asemenea, pe viitor, platforma se va dezvolta. Pe viitor, platforma va avea și simulări periodice, cu rolul de a simula condițiile de examen.

„Pentru o foarte bună pregătire pentru examenul de admitere a viitorilor studenți, eu promovez un proces de învățare organizat, continuu, bazat pe conexiuni și înțelegerea informației, repetarea ei și evaluarea constantă prin teste. Sunt câteva practici dependente una de cealaltă care, odată respectate de candidați înainte de examenul de admitere, le vor asigura un loc fruntaș în clasament. În plus, în cursul perioadei de pregătire vor deprinde abilități sănătoase de a învăța pe care le pot valorifica și în timpul facultății”, spune Gina.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.