S-a creat meseria perfectă și pe bani mulți! O firmă canadiană caută un angajat care trebuie doar să stea acasă și să mănânce dulciuri. Va câștiga peste 6.000 de euro pe lună.

Meseria care îți aduce 6.000 de euro pe lună doar mâncând

O firmă candaiană angajează pe 6.000 de euro pe lună. Poziția se numește degustător-şef și nu ai nevoie de experiență. Mai mult, pot aplica pentru acest job și copiii peste 5 ani. Cel care va fi angajat, va trece printr-un curs de degustare a dulciurilor, iar apoi trebuie să-și dea cu părerea după ce încearcă mai multe produse.

3.500 de produse pe lună

Este adevărat că volumul de muncă e destul de mare. Viitorul degustător șef trebuie să încerce aproximativ 3.500 de produse pe lună, iar unele sunt ieșite din comun, cum ar fi suc cu aromă de bacon. Pe lângă salariul mare, compania va oferi și servicii gratuite pentru angajați. Peste 6.500 de oameni au aplicat pentru această slujbă. Câştigătorul postului va fi anunţat pe 31 august.

Cine a spus că meseria perfectă nu există? Ei bine, o avem aici. Cine va pune mâna pe acest job, probabil că va fi foarte fericit. Doar să stai acasă să încerci niște produse, cui nu i-ar plăcea ? Este un job perfect pentru studenți, deoarece anii studenției sunt cei mai grei.

Ghid De Căutare A Joburilor

Căutarea unui job este deseori îndelungată și foarte stresantă, mai ales atunci când avem presiunea unei situații financiare instabile. Șansa de găsire a unui job este influențată de diverse caracteristici, cum ar fi perioada anului, situația economică a țării, creșterea sau decăderea industriei, etc.

În funcție de domeniul în care îți dorești să activezi, modalitățile de căutare pot fi diferite. De cele mai multe ori, joburile deschise sunt regăsite în mediul online.

Fie că vorbim de platformele generale de joburi, eJobs.ro, BestJobs.eu/ro, Olx.ro sau de platformele îndreptate spre anumite domenii, cum ar fi diverse platforme de joburi pentru tineri, ca Hipo.ro.

CITEȘTE AICI – Cum Și Unde Să Cauți Un Job? Ghid De Căutare A Joburilor!

Distribuie:

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.