Tragedia în Oradea. Un elev de 16 ani i-a tăiat gâtul unui tânăr, motivul scandalului dintre cei doi fiind o fată.

Victima și agresorul se cunoșteau

Se pare că întreg incidentul s-a petrectu în Oradea. Potrivit primelor informații, se pare că tinerii, ambii în vârstă de 16 ani se cunoșteau.

Conflictul care a avut loc între cei doi se pare că ar fi degenerat. După scandal, se pare că unul dintre tineri i-a provocat celuilalt mai multe tăieturi la nivelul gâtului.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Ambulanță, chiar și o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD.

Agresorul este elev în Oradea, la Colegiul Tehnic Mihai Viteazu. Acesta se pare că a mers într-un parc unde se afla victima și i-a cerut să se pună în genunchi și să scoată tot ce are în buzunare.

După ce l-a urmărit şi a observat că face ceea ce îi cere, agresorul a scos din buzunar un cuţit cu o lamă de aproximativ 10-15 cm şi l-a tăiat la gât, potrivit observatornews.

Se pare că tânărul mai are antecedente, deoarece este înregistrat în evidențele poliției. Din fericire, a fost prins imediat după atac, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

O fetiță de 15 ani a fost înjunghiată când se întorcea de la liceu

Tragediile se țin lanț. De curând, chiar o elevă în vârstă de 15 ani a fost înjunghiată de fostul iubit de 18, chiar când se întorcea de la liceu.

Fata coborâse din autobuzul care o aducea la școală, iar în acel moment, a fost oprită de iubitul ei, un adolescent în vârstă de 18 ani care locuiește în Suletea.

Tânărul avea asupra lui un briceag și părea foarte tensionat. Se pare că fata nu a vrut să stea de vorbă cu el, iar atunci, băiatul a urmărit-o 1 kilometru și a înjunghiat-o cu briceagul, conform martorilor care au asistat la întreaga scenă., scrie Vremea Nouă.

CITEȘTE ÎNTREAGA TRAGEDIE AICI – Bârlad: O fetiță de 15 ani a fost înjunghiată când se întorcea de la liceu. Agresorul este chiar fostul ei iubit de 18 ani

Distribuie:

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.