O tânără de 13 ani din Bistrița-Năsăud a plecat de la școală și nu s-a mai întors în centrul de plasament. Dacă știi ceva despre aceasta, sună acum la 112 sau mergi la cel mai apropiat sediu de poliție.

Minoră dispărută

Autoritățile din Bistrița-Năsăud caută o minoră de 13 ani care a dispărut. Se pare că fata a plecat de la școală și nu s-a mai întors în centrul de plasament. Oricine deține informații care pot ajut în privința anchetei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Fetița se numește PEPTĂNAR DOMNIȚA-ELENA, are 13 ani. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un educator în legătură cu dispariția sa.

Semnalmente

Fetița are înălțimea de aproximativ 1.55 m, greutatea de 45-50 de kilograme, fața ovală, ochi căprui și păr castaniu, până la umeri. La momentul dispariției aceasta purta pantaloni albi, tricou alb, geaca verde și ghiozdan mov.

Oricine poate da informații care sunt de ajutor, să sune imediat la 112!

Cazuri de dispariții

La sfârșitul lunii trecute, o elevă de 15 ani a fost răpită din Pitești, județul Argeș. Se pare că, din primele cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov.

Din fericire, polițiștii au găsit-o imediat pe fetiță.

„În urmă cu puțin timp, minora MUSTAȚĂ PETRUȚA fost identificată, în municipiul Pitești. Minora nu a fost victima altei infracțiuni. În aceste condiții, alerta de răpire este ridicată. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, a tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții poliției din Argeș la acea vrene.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.