O româncă de 23 de ani a murit încercând să își facă un selfie la o cascadă din Thailanda. Tânăra ar fi alunecat, iar în cădere s-a lovit cu capul de stâncile cascadei.

Tânăra aflată în vacanță cu o prietenă în Koh Samui a vrut să facă un selfie la cascada Namuang

Tânăra de 23 de ani era studentă la Filologie în Viena și plecase de mai mult timp din România. Aceasta se afla în vacanță cu prietenul ei austriac, în Koh Samui și a vrut să facă un selfie la cascada Namuang.
Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 15:00. Primarul Chayapon Intaraspa din Koh Samui, a declarat presei thailandeze că mai multe echipe de salvare au fost trimise la fața locului. Medicii au descoperit că o tânără a murit în urma unei căzături.
Prietenul ei a povestit echipei de salvare că aceasta făcea fotografii la nivelul 4 al cascadei, a alunecat în cap și s-a lovit de o piatră de la nivelul 2. Echipele de salvare au descoperit ulterior că o tânără a fost grav rănită.
Aceasta locuiau în Austria. Ea a petrecut mai multe zile în Thailanda și a stat în partea de nord a insulei. Corpul ei a fost dus la spitalul Koh Samui pentru autopsie.
Pe 14 noiembrie 2019, un turist francez în vârstă de 30 de ani, Bastian Palmier, a murit la aceeași cascadă încercând să își facă un selfie. Potrivit presei thailandeze, în zonă există câteva semne care avertizează oamenii despre pericol.

Nane-Iosana Bodea, tânăra care a murit din cauza unui selfie

Nane-Iosana Bodea s-a născut în județul Timiș, România. Aceasta trăia deja de câțiva ani la Viena, împreună cu părinții. Aceasta era studentă la Facultatea de Litere și lucra part-time într-un cabinet de fizioterapie.

Frumoasa Nane-Iosana era plină de viață, spun rudele. Conform familiei, repatrierea va dura aproximativ două săptămâni.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.