O profesoară din Scoția este acuzată că a pipăit și a sărutat un elev de 17 ani într-un club. Femeia a fost raportată profesorilor de mai mulți elevi de la liceul unde preda. Copiii s-au simțit indignați de comportamentul pe care l-ar fi avut profesoara.

O profesoară de fizică din Scoția, Ashley McConnel, este acuzată că ar fi dansat într-o manieră sexuală cu un elev de 17 ani. Mai mult, aceasta i-ar fi atins posteriorul și l-ar fi ținut de mână, într-un club de noapte local din Skinandi. Totul s-ar fi întâmplat în anul 2018, în luna martie.

Profesoară din Scoția, acuzată că a sărutat un elev de 17 ani

Profesoara, care avea 30 de ani la vremea respectivă și era căsătorită, recunoaște faptul că s-a ținut de mână cu băiatul, însă neagă că l-ar fi sărutat.

O fostă profesoară de la școala respectivă a dezvăluit recent că a fost demarată o anchetă asupra acuzațiilor respective. Profesoara de fizică a fost suspendată, după ce elevii au arătat conducerii școlii un filmuleț de la presupusul incident.

Fiona Grant, fosta profesoară de la școala respectivă, spune că mâna profesoarei de fizică este lăsată spre zona intimă a elevului. La rândul său, adolescentul susține că a sărutat-o pe femeie de „trei sau patru ori”.

„Era beată și flirta”

Emilie Charton, prietenă și fostă colegă a profesoarei de fizică, susține că Ashley era beată și flirta.

Marți, Consiliul General de Predare pentru Scoția (GTCS) a analizat dovezile de la directorul Liceului Thurso, Kathryn MacKay, care a investigat afirmațiile elevilor.

O profesoară este acuzată că a sărutat un elev de 17 ani într-un club. A fost suspendată din funcție

Acesta spune că din ceea ce s-a spus, nu consideră că profesoara ar fi trebuit să se afle în acel club de noapte printre elevii săi.

Directorul școlii: Când am suspendat-o, a început să plângă

„Sărutul nu ar trebui să se întâmple, suntem profesori, nu ar trebui să avem nici un fel de relație ca asta. Părerea mea personală, cred că ar trebui să ne comportăm într-un mod care să nu discrediteze profesia. Ashley a venit la mine și a spus că nu își amintește incidentul, am fost sfătuită să o suspend imediat, ceea ce am făcut, a început să plângă.”, a declarat Kathryn MacKay.

Profesoara riscă să fie radiată din registrul de predare de către Consiliul General pentru Scoția (GTCS). Audierile continuă în acest caz.

Distribuie:

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.