O profesoară de la Școala Gimnazială din Câmpeni a primit o “amendă” din partea elevilor. Aceasta era chiar diriginta clasei.

Elevii au amendat-o pe dirigintă

Diriginta a fost așteptată cu fast de către elevii săi care tocmai au terminat anul școlar. Potrivit imaginei pe care copiii au trimis-o redacției ziarulunirea.ro, se pare că doamna dirigintă a fost “amendată” de către elevii săi de clasa a VIII-a, cu mai multe mesaje și urări de bine datorită anilor petrecuți împreună.

Elevii au “îmbrăcat” mașina dirigintei în mai multe bilețe, pe care se aflau diferite mesaje. Cu siguranță doamnei diriginte i-a luat foarte mult să le dezlipească.

Conform structurii anului școlar, elevii termină cursurile pe data de 10 iunie 2022, iar pe 11 iunie 2022 vor avea parte de prima zi de vacanță.

Anul școlar 2022-2023

Noul an școlar, 2022-2023 va începe pe 5 Septembrie, iar prima vacanță de toamnă va fi în perioada 22-30 Octombrie pentru toți elevii.

Pentru următorul an școlar, vacanța de iarnă este programată între 23 Decembrie și 8 Ianuarie, în timp ce vacanța de primăvară este în perioada 7 aprilie – 18 aprilie.

Anul şcolar 2022-2023 se va încheia pe 17 iunie, când elevii vor lua vacanța de vară.

Reamintim că procedurile școlare s-au modificat. De asemenea s-au introdus și noi materii opționale pentru elevi și se discută și despre introducere unor mese calde.

Era și cazul ca aceste discuții să se pună în funcțiune și să adoptăm și noi procedurile școlilor din Uniunea Europeană pentru a ne alinia cu alte instituții de învățământ.

CITEȘTE AICI – O săptămână până la vacanța de vară – Elevii vor avea 84 de zile libere

Vacanța de vară este cea mai așteptată de toți elevii din lume. Este momentul în care aceștia au 3 luni la dispoziție pentru a se bucura de vară și pentru a desfășura mai multe activități pe placul lor, fără a fi stresați de faptul că trebuie să meargă la școală.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.