Întâmplare șocantă pe o stradă din Turnu Măgurele! O elevă de 15 ani a fost bătută cu bestialitate de fostul său iubit.

Pe camerele de supraveghere din zonă se vede clar cum fata este bătută cu brutalitate de băiatul cu care avusese o relație. Scenele violente s-au petrecut în plină zi, pe o stradă din Turnu Măgurele. Loviturile aplicate de băiatul în vârstă de 17 ani au fost atât de puternice încât fata a fost transportată la un spital din București cu fractură de piramidă nazală.

Desfigurată de fostul iubit

Agresorul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore și, ulterior, a fost transferat într-un centru al DGASPC Teleorman. Se pare că cei doi tineri au fost împreună timp de două luni, însă fata a decis să pună punct relației. Fiindcă tânărul de 17 ani nu a acceptat această idee, orbit de furie, el a decis să „o pedepsească” pe fosta lui iubită. În momentul în care fata se întorcea de la școală, adolescentul a sărit să o bată.

O elevă de 15 ani a fost snopită din bătaie de fostul iubit. Tatăl fetei este disperat: A amenințat-o că o va viola

Adolescentul nu se află la prima agresiune de acest gen. Cu două seri în urmă acesta și-a lovit bunica. Din acest motiv, oamenii legii au decis să pună în mișcare acțiunea penală, iar procurorul de caz a dispus ca măsură preventivă „controlul judiciar”.

Tatăl fetei este disperat: A amenințat-o că o va viola când o prinde pe stradă

Având în vedere că s-a emis și ordin de protecție provizoriu, minorul a fost internat la DGASPC Teleorman, conform trnews.ro. Totuși, conform unor surse, băiatul este liber astăzi. Ba mai mult, tatăl fetei este disperat. El a declarat că băiatul i-ar fi anunțat copila că atunci când o va prinde pe stradă o va viola atât pe ea, cât și pe sora ei.

Conform tatălui fetei, din cauză că adolescentul era foarte violent și se comporta extrem de urât în relația cu fiica lui, aceasta a decis să pună punct.

”N-a dormit niciodată la el, a fost doar la el. Mi-a spus despre relația asta cu el, dar am zis ok, e la început, nu aveam ce să fac. Și-a dat seama ce fel de persoană e, și-a dat seama că, fiind mai violent, mai… Fata nu a mai vrut să continue. El a început să o amenințe cu fel de fel de mesaje, mai multe din astea”, a povestit tatăl fetei, conform Spynews.ro.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.