Tragedie în județul Botoșani! Un fost profesor de matematică și consilier local și-a pierdut viața într-un mod cumplit.

Un fost consilier de la primăria unei comune din Botoșani, profesor de matematică, a fost găsit aproape carbonizat într-o pădure din județ. Momentan nu se știu mai multe despre acest caz, încă oamenii legii iau în considerare autoincendierea. Cercetările vor continua până când se va stabili dacă a fost vorba de o sinucidere.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de săteni

Descoperirea macabră a fost făcută de câțiva oameni din comuna Suharău, județul Botoșani, care treceau prin zona respectivă. Duminică, 5 iunie, aceștia au găsit în pădurea de la marginea localității trupul ars al unui bărbat.

Oamenii au sunat imediat la 112, iar oamenii legii au început cercetările pentru a stabili, în primul rând, cui aparține cadavrul, parțial ars.  S-a aflat rapid cine este bărbatul care a avut o moarte cumplită. Acesta a fost recunoscut și de rude și de persoanele cunoscute după o serie de semne particulare.

Moarte cumplită pentru un fost profesor din Botoșani | Bărbatul a fost găsit carbonizat într-o pădure
Sursa foto: SpyNews.ro

Astfel, este vorba despre un bărbat de 65 de ani, din comuna Hudești. El a fost profesor de matematică, dar și consilier local la primăria Hudești. Momentan nu se știe ce s-a întâmplat cu exactitate cu fostul profesor de matematică, însă cauza decesului este clară. Bărbatul a murit din cauza arsurilor grave.

Bărbatul și-ar fi dat foc

Conform Adevarul.ro, anumite indicii ale oamenilor legii duc spre ipoteza autoincendierii. Se pare că lângă bărbat se aflau o sticlă de combustibil, o sticlă de țuică și o cutie cu chibrituri. Soția bărbatului ar fi dat de înțeles, conform Spynews.ro, că bărbatul a luat cele două sticle și a plecat de acasă fără să spună unde se duce.

Nimeni nu își explică de ce a făcut bărbatul de 65 de ani acest lucru. Mai mult decât atât, soția acestuia spune că nu obișnuia să consume băuturi alcoolice. În prezent, bărbatul lucra ca inspector de urbanism.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.