O minoră de 15 ani a fost agresată sexual în curtea unui liceu din Constanța de către trei colegi. Se pare că aceștia ar fi dus-o pe fată într-un loc retras și au atins-o în zona sânilor, a fundului și în zona intimă.

O elevă din Constanța în vârstă de 15 ani a fost atinsă în mai multe zone ale corpului de trei colegi, doi de 16 ani şi altul de 15 ani. Incidentul a avut loc pe holul unui liceu din orașul menționat, se menționa la acea vreme în presa locală din Constanța.

Bineînțeles că, procesul încă este în derulare, cu toate că trebuia să fie deja gata mai ales pentru astfel de cazuri.

Agresorii ar fi colegi de-ai victimei

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a trei minori, în vârstă de 15 ani, sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Copiii sunt acuzați că în octombrie, 2021, în timp ce fetița de 15 ani se afla în curtea liceului tehnologic, aceștia au dus-o, prin constrângere fizică, într-un loc retras, unde au atins-o pe aceasta în zona sânilor, a fundului și a organelor genitale.

Cei trei copii au fost reținuți pentru 24 de ore.

“În urma verificărilor, poliţiştii au identificat trei elevi, doi în vârstă de 16 ani şi unul de 15 ani, din cadrul aceluiaşi liceu”, transmitea IPJ Constanţa la acea vreme.

Dosarul a fost trimis instanței, respectiv Judecătoriei Constanța

Nu vor fi publicate numele persoanelor vizate pentru a proteja identitatea și intimitatea părților implicate.

Instanța a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar, dispusă faţă de inculpații, măsură pe care o menţine, urmând a fi verificată până aproape de jumătatea lunii iunie 2022.

Judecătorii, au respins, de asemenea, cererea inculpaților de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar.

A fost dispusă începerea judecății cauzei privindu-i pe inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.