Mărturii cutremurătoare în cazul dispariției celor două eleve din Caracal. Gheorghe Dincă, principalul suspect a povestit judecătorului momentele de groază: “Am trecut pe bancheta din spate și am legat-o de mâini!”

Potrivit unor mărturii făcute în instanță obținute de Antena 3, Dincă a susținut că Luiza i-a dat de înţeles că practica prostituţia şi a negat, din nou, că ar fi ucis-o pe fată.

Mărturiile lui Dincă

Judecător: “Dacă dumneavoastră aţi văzut că este tânără, v-a spus că este elevă, nu aţi găsit că este o diferenţă cam mare de vârstă între anii ei şi ai dumneavoastră ca să iniţiaţi o discuţie cu ce făcea ea, unde se ducea?

Gheorghe Dincă: Păi doamna preşedintă, nu am analizat. Păi, o persoană serioasă nu iese la stradă să facă cu mâna şi să facă prostituţie.

Judecător: Dar dumneavoastră vi s-a părut că sunteţi serios?

Gheorghe Dincă: Da, sunt foarte serios. Pentru că am copii. Am scos două bancnote de 10 lei şi i-am întins cu mâna dreaptă pe banchetă.

Judecător: Cu ce scop i-aţi dat banii?

Gheorghe Dincă: Intenţia a fost să îşi ia ceva că mi-am dat seama că are probleme financiare. Am dat să cobor din maşină şi ea a luat banii şi i-a băgat în geacă, în buzunar. Când am coborât din maşină i-am luat telefonul de pe bancheta din spate.

Judecător: De ce?

Gheorghe Dincă: Am crezut că poate să facă o înscenare şi să zică că a fost luată cu forţa. M-am suit la volan şi m-am dus să întorc maşina. Am mai mers, nu ştiu, până la urmă am vrut să întorc, am întors.

Judecător: Păi de ce aţi întors?

Gheorghe Dincă: Păi a fost de acord să meargă cu mine pentru sex oral.

Judecător: Păi nu, mi-aţi spus că e de acord să facă sex oral, nu mi-aţi spus că ea a fost de acord să meargă la locuinţa dumneavoastră. Nu mă minţiţi.

Gheorghe Dincă: Nu vă mint, dar sunt atâtea şi e atâta timp. I-am spus că îi dau drumul dacă mergem să facem sex normal. Pe drum, venind spre casă, spre mine, am lăsat geamul şi am aruncat telefonul. Am zis că îl iau la întoarcere. Ea a observa că am aruncat telefonul şi a început să mă lovească cu palmele în umeri. A insistat cu palmele şi m-a lovit peste ochi, nu mai ştiu ce a făcut. Am oprit pe partea dreaptă, am trecut în spate, am scos cureaua şi am legat-o de mâini”, se arată în înregistrarea din instanţă cu mărturia lui Gheorghe Dincă.

Povestea celor două fete

Reamintim că în urmă cu câțiva ani Luiza și Alexandra au dispărut din Caracal. Se pare că un bărbat din zona aceea le-a luat la ocazie, și anume Gheorghe Dincă. deoarece fetele trebuiau să ajungă la școală. Iar de atunci, nimeni nu a mai știut nimic de cele două fete.

Mai târziu, au apărut tot felul de speculații, precum că le-a dat foc în curtea sa într-un butoi sau cum că acesta ar avea o rețea de prostituție și a trimis fetele în afara țării.

Din păcate, cazul încă este în instanță și nu se știe adevărul.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.