Adriana Iliescu este femeia care a născut la 66 de ani. Doamna este o mamă fericită și împlinită, deoarece, de curând, fata ei de 17 ani a terminat liceul și este șefă de promoție. Aceasta a reușit să termine liceul „Dimitrie Paciurea” cu o medie generală mai mare de 9,50.

Eliza, șefă de promoție

Adriana Iliescu se mândrește cu fiica ei de 17 ani. A terminat șefă de promoție la „Dimitrie Paciurea” a reușit să obțină o medie foarte bună.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a spus Eliza Iliescu pentru impact.

Chiar dacă Eliza a demonstrat că poate foarte multe, aceasta nu se gândește să își părăsească țara și să plece în străinătate. Nu vrea să își lase mama singură, care este destul de bătrână aici în țară. Frumoasa fetiță își dorește să studieze la Facultatea de Litere, dar și la cea de Filosofie.

„Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, a explicat Eliza Maria Iliescu.

Eliza nu are conturi pe rețelele de socializare

Eliza este o fată foarte frumoasă, iar spre deosebire de copiii din ziua de azi, aceasta nu deține conturi pe rețelele de socializare. În schimb, aceasta se dedică studiului și învățăturii. De curând, în mediul online au apărut câteva poze cu tânără și mama ei, alături de o doamnă profesoară.

Eliza Maria Bogdana s-a născut în 2005 la Maternitatea Giulești din București, România. Aceasta a primit trei prenume, deoarece numele de Bogdana îi era destinat surorii sale gemene care nu a supraviețuit sarcinii. Împreună sunt o familie fericită care se bucură de viață și de tot ce le oferă viața.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.