Două eleve din Dâmbovița au fost date dispărute după ce au plecat împreună de la școală și nu s-au mai întors.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița a anunțat, miercuri, că două fete au dispărut după ce au plecat împreună de la școală. Ele nu s-au mai întors acasă. Se pare că una dintre minore s-a mai aflat în situația aceasta anul trecut și a fost găsită tot de polițiști.

1. Două eleve din Dâmbovița, date dispărute

O femeie din localitatea Dărmănești a sesizat marți seară polițiștii din localitate anunțând că fiica sa, Gornet Georgiana Mariana, în vârstă de 13 ani, a dispărut. Femeia a spus că fiica sa a plecat împreună cu Miron Maria Carmen, în vârstă de 14 ani, la Școala Generală Dărmănești, în jurul orei 17:00. Nici până în acest moment cele două copile nu s-au întors acasă.

Conform verificărilor polițiștilor, cele două fete au fost văzute împreună în jurul orei 17:00, plecând într-o direcție necunoscută, din curtea unității de învățământ.

Două eleve din Dâmbovița, date dispărute după ce au plecat de la școală și nu au mai ajuns acasă

2. Una dintre fete a mai dispărut și anul trecut

Tot din verificări, s-a stabilit că minora Miron Maria Carmen a mai plecat de la domiciliu în cursul anului 2021, fără a-i anunța pe părinți, fiind găsită tot de polițiști.

Maria Carmen Miron are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 m, 75 de kilograme greutate, păr negru, ochi căprui, fără semne particulare.

Georgiana Maria Gornet are următoarele semnalmente: 1,55 m înălţime, 50 de kilograme greutate, ochi căprui, păr brunet, faţa rotundă. Semne particulare: pete de culoare albă în zona membrelor. Era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, o geacă neagră, adidaşi albi, cu verde şi avea asupra sa un ghiozdan verde.

3. Polițiștii și jandarmii le caută pe cele două fete

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa s-a constituit o echipă complexă de poliţişti care efectuează activităţi de căutare a celor două minore, la care participă şi efective de jandarmi.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării celor două minore sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.