Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, le-a promis elevilor, ieri, de Ziua Copilului, odată cu redeschiderea Bazei Cireșarii, că „vom face tot ce ne stă în putere pentru ca școala să fie prietenoasă” și copiii să dobândească competențe.

Ce a spus ministrul

„Vă promit că vom face tot ce ne stă în putere pentru ca școala să fie prietenoasă, pentru ca voi să puteți să mergeți cu drag la școală, pentru ca voi să vă respectați profesorii, pentru ca voi să dobândiți acele competențe, să învățați acele lucruri care vă sunt utile nu numai în școală, dar care vă vor fi utile, vă asigur, și după ce veți încheia parcursul educațional”, a transmis ministrul.

„Sunt foarte bucuros să văd atât de mulți copii. (…) Mă bucur că am putut să exprim gânduri, mă bucur că am putut să le spun la mulți ani tuturor copiilor din România, care merită o copilărie fericită, toți merită o copilărie fericită. (…)”, a adăugat Sorin Cîmpeanu.

Pe perioada mandatului, Sorin Cîmpeanu este suspendat din funcția de rector al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Ministrul Sorin Cîmpeanu, vicepreședinte PNL, face parte din organizația Sector 1 a partidului.

Ministerul Educației față de bază

Marți, printr-un comunicat de presă, Ministerul Educației a recunoscut faptul că Baza Cireșarii a fost lăsată în paragină în ultimii ani, dar ca urmare a unui parteneriat pro bono cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București s-au realizat lucrări de întreținere și modernizare.

Președintele PNL Sector 1 a marcat politic evenimentul deschiderii Bazei Cireșarii:

„Îi mulțumesc domnului ministru Sorin Mihai Cimpeanu, colegul nostru de la PNL Sector 1, pentru implicare și rezultate.”

„Colegii mei consilieri PNL Sector 1 vor depune în zilele următoare un proiect de hotărâre de consiliu local prin care cheltuielile aferente gestionării bazei să fie acoperite, cel puțin în parte, din bugetul sectorului 1.”, a adăugat Sebastian Burduja.

Share.

Student la facultatea de Traducere și Interpretare din cadrul Universității de Construcții București. Scriu articole de plăcere, jurnalismul fiind una dintre pasiunile mele și sper să reușesc în viață mergând pe acest drum.