Pe parcursul perioadei 25-26 iunie, la București, se va organiza un Târg al Liceelor, spre ai ajuta, pe elevii ce au terminat clasa a VIII-a, să se decidă asupra locului unde își vor continua studiile, a anunțat organizatorul evenimentului, Consiliul Municipal al Elevilor București.

Locația Târgului

Susținerea târgului va avea loc în incinta Colegiului Național “Octav Onicescu” din Sectorul 4, iar scopul acestuia este

“să faciliteze procesul de selecție al unui liceu pentru absolvenții clasei a VIII-a (dar și pentru cei din clasele mai mici) și pentru părinții lor”.

Desfășurarea

La târg, pe parcursul celor două zile, vor putea întâlni reprezentanți din peste 60 de licee din Capitală, de stat și particulare, din toate cele 6 sectoare, cu profile teoretice, tehnice, vocaționale și profesionale, conform organizatorilor. Aceștia au spus că

“tinerii și părinții vor putea interacționa direct cu elevi din licee, chiar și cu cadre didactice, pentru a afla tot ce au nevoie despre opțiunile pe care le au, să reușească să își contureze o părere clară, iar în final să facă cea mai bună alegere pentru viitorul lor”.

Accesul o să fie liber, între orele 11:00-17:00 în ambele zile, liceele fiind împărțite pe parcursul acestora.

Share.

Student la facultatea de Traducere și Interpretare din cadrul Universității de Construcții București. Scriu articole de plăcere, jurnalismul fiind una dintre pasiunile mele și sper să reușesc în viață mergând pe acest drum.