Foștii elevi fac afirmații despre actualul Președinte și fost profesor, Klaus Iohannis. Aceștia susțin că Iohannis are o reputație de dur.

A predat la școli și licee din Sibiu

Acesta a predat la licee și școli din Sibiu timp de 14 ani.

Una dintre fostele sale eleve, Andreea Fușle, spune că Iohannis, fostul profesor de fizică era destul de autoritar. Elevii îi știau de frică și nu mișcau în front, iar cei care aveau acest curaj, erau dați afară de la ore.

„Era un om sobru, autoritar, dar nu deborda de duritate, aşa cum ar putea părea. Ne mai scotea afară de la ore dacă făceam gălăgie, dar limbajul era mai mult ca o invitaţie, decât ca un reproş. Nu s-a enervat niciodată pe noi, deşi nu toţi eram buni la Fizică. Era foarte corect.

Nu umfla notele, dar nici nu te pedepsea inutil. Cât luai, atât meritai. Nimeni nu i-a contestat vreodată vreo lucrare de control. Mie nu prea mi-a dat sub 8, dar nici peste 9. Astea erau notele mele”, a povestit fosta elevă a lui Klaus Iohannis, potrivit Click.

Iohannis era fruntașul clasei când era elev

Klaus Iohannis se pare că era unul dintre fruntașii clasei, spune Carmen Reich Sander, o fostă colegă de clasă a sa. Încă din copilărie Iohannis era specialist în meditații. În clasă se pare că existau câteva fete pe care nu le putea depăși nicicum.

Cu toate acestea, Președintele tot s-a ținut tare s-a bătut pentru primele locuri, nu a renunțat nicio secundă.

„Era unul dintre cei mai buni din clasă, dar nu primul la medii. Avea în faţa lui câteva fete pe care nu le putea depăşi pentru că învăţau şi la nişte materii care pe el nu-l atrăgeau. A fost tot timpul cam al patrulea,” spune fosta colegă a lui Klaus Iohannis.

 

Distribuie:

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.