Alertă în Botoșani! Un elev de 17 ani și-a dat foc la școală. Totul s-ar fi întâmplat în timpul orelor de curs, când profesorul a ieșit din clasă.

Un elev în vârstă de 17 ani din județul Botoșani a ajuns în stare gravă la spital, miercuri dimineața. Acesta și-a dat foc cu o substanță inflamabilă folosită pentru curățarea tablei de scris.

Un elev și-a dat foc în timpul orei de curs

Incidentul a avut loc marți seară, la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din orașul Flămânzi, județul Botoșani.

Aproape de sfârșitul orelor, un elev în vârstă de 17 ani a luat foc chiar în timpul orei. Totul s-a întâmplat în timpul orei profesorului Mihaela Ștefănucă, care este și directorul unității de învățământ. Aceasta a ieșit din ora pe care o ținea pentru câteva minute.

Profitând de faptul că profesoara a ieșit din clasă, elevul inconștient s-ar fi jucat cu un spray pentru curățat table, care este foarte inflamabil. Ulterior, acesta a aprins o brichetă, moment în care trupul i-a fost cuprins de flăcări.

Angajații liceului au sunat urgent la 112, iar adolescentul a fost transportat de urgență la spital. Conform Antena 3, acesta ar fi suferit arsuri foarte grave. Medicii au decis să îl transfere la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Mai mult, se pare că elevul ar fi un copil cu cerințe educaționale speciale.

Incident șocant! Un elev a luat foc în timpul orelor de curs. A ajuns în stare gravă la spital

Directorul a demisionat

Fiindcă a ieșit în timpul orei, directorul școlii a decis să demisioneze din funcția pe care o ocupa. De asemenea, oamenii legii efectuează în acest moment cercetări pentru a stabili cum a ajuns copilul să ia foc în timpul orelor de curs.

În același timp, și Inspectoratul Școlar Județean a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.