Incident foarte grav în județul Argeș! Un elev în vârstă de 13 ani a rănit un coleg cu un briceag. Oamenii legii au intrat pe fir.

Un elev de 13 ani al unei școli gimnaziale din localitatea Bascov, județul Argeș, a înjunghiat un coleg cu un briceag. Incidentul s-a petrecut pe terenul de sport al unității de învățământ. Oamenii legii din Argeș au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Cel care a intervenit primul a fost agentul de pază al școlii. Despre copilul agresor se știe că a urmat un program de consiliere chiar în cursul anului școlar 2021-2022.

Și-a agresat colegul cu un briceag

Reprezentanții școlii din județul Argeș au sunat luni seară la Poliție pentru a reclama că între doi elevi a avut loc un incident grav. Polițiștii din cadrul Secției Rurale Bascov au ajuns la locul incidentului și au descoperit că un elev de 13 ani l-a agresat pe un coleg cu un an mai mare, folosind un briceag. În urma acestui gest, băiatul agresat a suferit o plaga la piciorul stâng. El a fost preluat de un echipaj medical, fiind conștient, și transportat la o unitate spitalicească.

Incident grav în Argeș: Un elev l-a tăiat cu un briceag pe un coleg din școală
Sursa Foto – Pixabay

În ceea ce privește elevul agresor, acesta a fost imobilizat de agentul de pază al școlii până când au sosit oamenii legii. Ulterior, acesta a fost preluat de polițiști și a fost dus, în prezența aparținătorilor săi, la sediul poliției, pentru audieri.

Cei doi elevi aveau neînțelegeri mai vechi

În urma audierilor, oamenii legii au stabilit că cei doi copii aveau neînțelegeri mai vechi. Copilul care și-a agresat colegul a urmat un program de consiliere, iar la respectiva școală, inclusiv în clasa sa, s-au purtat în nenumărate rânduri activități informative pentru prevenirea delicvenței juvenile.

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au fost anunţaţi şi ei cu privire la acest eveniment.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.