Consiliul Național al Elevilor anunță că în această săptămână se încheie etapa nominalizărilor pentru Gala Elevului Reprezentant.

Înscrierile se pot face până la data de 14 aprilie 2022, ora 23:59.

Proiectul a ajuns la cea de-a 5a ediție

Gala Elevului Reprezentant este un proiect dezvoltat de Consiliul Național al Elevilor, fiind deja o tradiție. Anul acesta, principala temă este ”Back to school – Rebuilding education!”. Organizatorii vor să afle povești ale elevilor, părinților, profesorilor.

Cine poate fi nominalizat

În acest an, categoriile disponibile pentru nominalizări sunt:

  • Profesor de 10
  • Elev implicat în comunitate
  • Părinte – agent al schimbării, Inițiative de succes în educație, Comunități locale prietene ale educației.

”Doar cu ajutorul tău putem descoperi profesorii ideali! În cadrul ediției a V-a a Galei elevului reprezentant ai oportunitatea să îți exprimi admirația față de cadrele didactice care fac mereu eforturi pentru a-și îmbunătăți stilul de predare în funcție de nevoile elevilor și care se pliază cerințelor educaționale actuale”, este mesajul transmis de Consiliul Județean al Elevilor Suceava, însoțit de linkul la care se pot face nominalizările, până la data de 14 aprilie 2022, ora 23:59 – Nominalizează – Gala Elevului Reprezentant (consiliulelevilor.ro).

Între 15-19 aprilie va avea loc selecția semifinaliștilor. De asemenea, între 20 aprilie și 6 mai va avea loc jurizarea propriu-zisă. Iar între 10-24 mai va urma votul publicului. Gala Elevului Reprezentant va avea loc la București, pe 3 iunie, când vor fi premiați câștigătorii celor 5 categorii.

Calendarul evenimentului:

14 martie – Lansarea nominalizărilor

14 aprilie – Termenul-limită pentru trimiterea nominalizărilor

15 – 19 aprilie – Selecţia semifinaliştilor

20 aprilie – 6 mai -Perioada de jurizare

10 – 24 mai – Votul publicului

3 iunie – Desfăşurarea evenimentului, Bucureşti

„Chiar dacă, la nivel național, reformele se lasă de multe ori așteptate, la nivelul fiecărei comunități există persoane care, zi de zi, luptă pentru a duce schimbări de impact în comunitatea din care fac parte. Dacă și tu cunoști inițiative care trebuie să se facă auzite și care pot reprezenta exemple de bune practici, nu ezita să ni le prezinți! Completează formularele de nominalizare din cadrul Galei Elevului Reprezentant!”, a declarat Robert Avram, președintele Consiliului Național al Elevilor.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.