Oribila poveste se petrece la Colegiul Tehnic din municipiul Codlea, județul Brașov. Profesorul a acționat între anii 20018-2022, potrivit reportajului Recorder.

Profesorul din Brașov, în vârstă de 46 de ani, se pare că a întreținut relații sexuale cu elevele sale minore timp de cel puțin patru ani de zile.

Colegii și directoarea știau, dar nu au suflat o vorbă

Și mai grav, ceea ce iese la iveală din ancheta Recorder este că atât directoarea Colegiului, cât și colegii acestuia știau despre faptele agresorului, dar nu au suflat nicio vorbă.

Ba chiar mai mult, conducerea colegiului din Codlea a încercat să mușamalizeze cazul. Conducerea a negat clar această situație și a aranjat împreună cu profesorul o demisie din motive personale, notează jurnaliștii Recorder.

Din cauză că nu a primit o plângere oficială, inspectorul general al județului Brașov nu a demarat o anchetă în acest sens, chiar dacă știa ce se petrece la Colegiu.

Ce spun victimele agresate – Mărturii șocante

O fostă elevă a Colegiului povestește că acum patru ani, când era elevă în clasa a-IX-a, profesorul a făcut în așa fel încât, a ajuns cu eleva singur în mașină, iar agresorul i-a propus să aibă o relație sexuală.

Sursa Foto – Recorder

Tot aceasta spune că alte două colege i-au transmis că același profesor le-a propus să întrețină relații sexuale.

Ruda unei alte victime vorbește despre o legătură amoroasă profesor-elevă, care ar fi durat câteva luni și despre care știa toată școala.

În momentul de față, agresorul are o relație cu o elevă de 17 ani, care a început chiar în urmă cu un an.

Cazul acesta scoate la lumină nu doar existența profesorului care întreține relații sexuale cu elevele minore, dar și tolerarea abuzului sexual în școlile din România, precum și ascunderea adevărului care afectează reputația școlii și interesul personal al profesorilor.

Acesta era cadru didactic din anul 2012 la Colegiul Tehnic “Simion Mehedinți”. Este necăsătorit și nu are nici copii, dar prefera să-și petreacă timpul liber cu elevii cazați în internat. În diferite imagini de pe rețelele sociale, bărbatul poate fi văzut prin baruri/restaurante, înconjurat de adolescenți de 16-17 ani, la concursuri școlare sau la diferite serbări.

CITEȘTE ȘI – Un profesor de matematică a agresat două fetițe de 13 ani

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.