Haos făcut de elevi într-un autocar după o excursie! Tour operator-ul a făcut publică imaginea terifiantă după o excursie de o zi.

Mizerie de nedescris 

Copiii de clasele I-IV din Bucovina au lăsat o mizerie de nedescris într-un autocar, după o excursie de o zi, conform ziare.com.

Pe culoarul autobuzului se observă gunoaiele lăsate de elevi la finalul excursiei, iar imaginea a fost postată pentru a atrage un semnal de alarmă în legătură cu educația acestora și în legătură cu ce trebuie să se confrunte șoferii autobuzului.

„Ăsta este comportamentul copiilor şi părinţilor din ziua de astăzi”, a declarat agentul de turism.

“Am plătit pentru asta”

Întrebat care este reacţia părinţilor în aceste situaţii dezamăgitoare, acesta transmite că majoritatea spun: „Domnule, am plătit pentru asta”.

Operatorul de turism spune că nu este singura situație de acest fel. În general, cam așa arată autocarele la finalul excursiilor cu copii. Chiar dacă li se cere să strângă ceea ce au lăsat, bineînțeles că cei mici nu reacționează, și rămân nepăsători, iar sarcina revine automat șoferului autocarului.

„Mai sunt şi copii educaţi”, a declarat  tour operatorul, dar procentul acestora este multe prea mic.

CITEȘTE ȘI – Taberele pentru copiii români din afara țării vor fi organizate în taberele de agrement din Oglinzi

Din păcate, aceasta este realitate în care trăim. Copiii ar trebui educați de acasă, să fie învățați să nu lasă mizerie în urma lor, să curețe tot. Dar, din păcate, rare sunt cazurile în care se întâmplă asta. De cele mai multe ori, firmele de turism se confruntă cu astfel de situații, în care un întreg autocar devin o pubelă de gunoi.

Părinții nu au vreo reacție, iar profesorii coordonatori nu prea au ce să le facă, cu toate că ar trebui să stea cu fiecare elev în parte până își strânge gunoiul și ceea ce a lăsat în urmă.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.