Un elev de 15 ani a fost prins cu un baston telescopic chiar în curtea instituției unde se desfășura bacalaureatul. Jandarmii au rămas șocați când au făcut această descoperire.

Baston telescopic găsit la un elev în timpul bacalaureatului

Jandarmii din Argeș au găsit asupra unui elev de 15 ani, chiar în timpul desfășurării examenului de bacalaureat la un liceu din Pitești, un baston telescopic.

Conform autorităților, Jandarmeria Argeș a descoperit un baston telescopic asupra unui tânăr, asigurau măsuri de ordine publică în timpul desfășurării examenului de bacalaureat. Descoperirea șocantă s-a făcut la un liceul din Pitești.

Comportament dubios

Elevul se pare că a învățat la aceeași instituție de învățământ. Jandarmii și-au dat seama că băiatul ascunde ceva prin comportamentul său ciudat, dar și prin faptul că acesta a evitat contactul cu aceștia în momentul interceptării.

După ce jandarmii l-au controlat pe cel mic în borsetă, aceștia au descoperit bastonul telescopic, care este un obiect periculos și interzis pentru deținere.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele elevului, sub spectul săvârșirii infracțiunii de „port fără drept de obiecte periculoase”. Mai departe, aceștia au predat documentele întocmite lucrătorilor Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Județul Argeș parcă participa la “maratonul tragediilor” de câteva zile. În urmă cu puțin timp, un copil de 14 ani a ajuns la spital, după ce colegul său, în vârstă de 13 ani l-a rănit cu cuțitul, chiar în timpul orelor de educație fizică. Tragedia a avut loc la școala din Bascova, iar polițiștii fac anchetă și în acest caz.

CITEȘTE AICI ÎNTREGUL ARTICOL – Incident grav în Argeș: Un elev l-a tăiat cu un briceag pe un coleg din școală

Se parec că, în urma audierilor, oamenii legii au stabilit că cei doi copii aveau neînțelegeri mai vechi. Copilul care și-a agresat colegul a urmat un program de consiliere, iar la respectiva școală, inclusiv în clasa sa, s-au purtat în nenumărate rânduri activități informative pentru prevenirea delicvenței juvenile.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.