Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu a pozat îndrăzneț. La numai 20 de ani, este o tânără lipsită de inhibiții.

Studentă la o Universitate în Marea Britanie

În vârstă de 20 de ani, frumoasa Eva Zaharescu este studentă în Anglia și are apariții foarte îndrăznețe pe rețelele de socializare. Aceasta a postat câteva fotografii într-un costum de baie, accesorizat cu o geantă.

Eva Zaharescu trăiește în Londra de 4 ani de zile. Acolo aceasta a mers să studieze design vizual și grafică la o facultate din Marea Britanie.

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu)

Ce spune Eva Zaharescu despre oportunitățile din Marea Britanie

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu spune că nu știe dacă se va întoarce în România, deoarece are foarte mulți prieteni și acolo, în Londra. Aceasta nu a fost nici de sărbătorile pascale acasă.

„Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici. Încă nu știu dacă mă întorc. În fiecare an, ne-am strâns românii care suntem aici. Am făcut fiecare câte un preparat și ne-am adunat la masă. Dacă nu mă întorc, probabil că anul ăsta vom face la fel”, a adăugat Eva Zaharescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu)

Eva Zaharescu poate fi inclusă cu ușurință pe lista influncerilor din România. Asta pentru că este urmărită, în mediul online, de peste 25.000 de oameni. Cu aceștia a împărtășit fiica Andreei Berecleanu ultimele imagini cu ea în costum de baie, potrivit TVMania.

Este provocatoare și foarte frumoasă, dar și extrem de inteligentă.

CITEȘTE ȘI – EXCLUSIV: Ce va face Roberta Luca, frumoasa elevă din satul Broscoșești care a obținut media 10 la BAC: „Nu vrea să plec din țară”

Distribuie:

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.