Un labrador de doar 4 ani a fost împușcat lângă o școală. Se pare că cei care au săvârșit fapta nu sunt la prima abatere și ar avea antecedente.

Cum a avut loc incidentul

Câinele unei familii din Tălmăcel, Iggy a fost împușcat mortal chiar lângă o școală! Incidentul se pare că s-a petrecut marți (12.04), în jur de ora 16:00.

„Familia mea are două proprietăți în Tălmăcel, aproprate una de cealaltă. Tatăl meu a mers să dea de mâncare câinilor, iar apoi i-a lăsat să iasă din curte. Ei așa sunt obișnuiți: ies din curte și merg prin spatele casei, prin spatele școlii, prin grădină, în cealaltă curte. Unul dintre câini a ajuns acasă, cum era obișnuit, însă Iggy nu. Așa că tatăl meu a pornit în căutarea lui. L-a găsit repede, lângă școală, la nici 50 de metri de casă. Zăcea pe marginea drumului și deja nu mai avea semne vitale. Totul s-a întâmplat în…10 minute. Nu avea urme vizibile de răni, așa că a sunat-o repede pe sora mea, care este medic veterinar. Ea a ajuns de urgență și a observant o plagă minoră prin împușcătură. Noi suntem absolut șocați! Vă dați seama că putea fi tatăl meu ținta acelei puști”, povestește Iulia Martin.

Șocați de ce s-a putut întâmpla, oamenii și forțele de ordine au încercat să afle ce s-a întâmplat mai exact și cine sunt vinovații.

Agresorii ar avea antecedente – Ar fi niște tineri din localitate

Iulia Martin, stăpâna câinelui a postat incidentul pe mai multe grupuri pe Facebook. În urma postării, femeia a primit mai multe indicii despre făptași de la diferiți oameni de pe rețeaua de socializare. Se pare că ar fi vorba de niște tineri din localitate care nu ar fi la prima abatere de acest fel.

Acum câțiva ani, tinerii respectiv au împușcat și alte animale care au supraviețuit. Chiar proprietarul animalelor i-a văzut. A mers la Poliție, a făcut reclamații, dar, autoritățile nu au luat nicio măsură.

Acum, odată cu înființarea Poliției Animalelor, lucrurile ar trebuie să se desfășoare civilizat. Agresorii trebuie pedepsiți. Proprietarul celorlalte animale are încă proiectilele extrase din animale lui și a văzut exact cine a tras în animalele sale. Există și proiectilele extrase din Iggy, câinele împușcat lângă o școală, iar Poliția ar putea lua măsuri acum.

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.