Prezentatoarea de la Kanal D, frumoasa Andreea Mantea, a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre școala la care învață fiul ei, David, dar și despre viitorul acestuia.

Singurul bărbat din viața ei

Frumoasa Andreea Mantea se laudă cu singurul bărbat din viața ei în acest moment, și anume, fiul său, David. Chiar dacă face boacăne sau prostii, ori greșeli de-alungul vieții, aceasta declară că îi va ierta copilului ei totul.

“El este singurul barbat din viata mea care chiar merita. Tot timpul meu si tot ce e pe acest pamant. Pot sa sufar pana la sfarsitul vietii pana pun mainile pe piept si merita orice,” spune Andreea Mantea emoționată, în exclusivitate pentru Kanal D.

Despre școala la care învață David

Andreea Mantea a făcut dezvăluiri despre școala la care învață David. Frumoasa prezentatoare a reality-show-ului Casa Iubirii spune că acesta este înscris la o școală normală și nimeni nu l-a întrebat până acum despre celebritatea mamei lui.

Andreea este bucuroasă, deoarece, față de parc când toată lumea sare pe ei, la școală, nimeni nu o face și nu se exagerează în sensul acesta.

Andreea Mantea este singură

În februarie, frumoasa Andreea Mantea se pare că s-a despărțit de iubitul său, un producător TV de care nimeni nu știa nimic, potrivit click.ro. Cei doi s-ar fi despărțit, deoarece prezentatoarea tv a făcut un anunț pe social media prin care se înțelegea că este singură.

Mai mult de atât, se pare că Andreea a fost singură de Valentine’s Day anul acesta. Primul loc de muncă al ei a fost la Neața, Antena1. Apoi, aceasta a început să colaboreze cu diferite televiziuni, printre care Kanal d, Pro TV, Antena 1. De asemenea, vedeta a fost și Burlăciță. Acolo l-a cunoscut pe Cristi Mitrea, cu care are un băiețel, pe David, la care ține foarte mult.

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.