Elevii brașoveni protejează speciile pe cale de dispariție prin crearea unor produse hand-made.

Scand-made & home-baked

Aceasta a fost deviza târgului pe care elevii din cadrul proiectului Meșotă Goes Green l-au organizat. Scopul este pentru protejarea speciilor pe cale de dispariție.

Elevii, îmrepună cu alți meșotiști, precum și elevi ai Liceului „Petru Rareș” din Feldioara au creat bijuterii, obiecte decorative, semne de carte și multe delicii ce i-au încântat pe cei care le-au vizitat standul. Banii câștigați în urma acțiunii vor fi donați WWF Romania pentru protejarea speciilor pe cale de dispariție.

Elevii brașoveni, recunoscuți pentru faptele bune

Elevii din Brașov stun recunoscuți pentru faptele lor bune. În preajma Paștelui, elevii Şcolii „Gomnazia Diaconu Coresi” din Braşov au ajutat copiii nevoiași. Mai exact, aceștia au organizat un târg cu dulciuri delicioase pe care le-au vândut mai apoi profesorilor și colegilor. Copiii au renunțat la timpul lor liber și au învățat să facă rețete pentru a aduce cele mai bune prăjituri pe tarabele din curtea școlii.

CITEȘTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI – Fapte bune în preajma Paștelui: Elevii Şcolii „Gomnazia Diaconu Coresi” din Braşov au ajutat copiii nevoiași

De aesmenea, tot din Brașov sunt și elevii care nu au mai avut bani să își ridice un premiu de la NASA. Este vorba despre mai multe echipe formate din elevi ai Colegiului Național „Andrei Șaguna” din Brașov care au reușit să câștige premii în cadrul concursului „Space Settlement Contest“ organizat de NASA.

Acolo, 4 echipe au obținut locul I. Colegiul Andrei Șaguna ESTE singurul Colegiu din lume care a reușit această performanță. Este o premieră chiar și pentru elevii Colegiului Național „Andrei Șaguna”. Au reușit să obțină premiul I pentru meritul artistic și științific.

CITEȘTE AICI ÎNTREG ARTICOLUL – Mai mulți elevi din Brașov au câștigat premii în cadrul unui concurs organizat de NASA – Copiii nu au bani pentru a-și ridica trofeele

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.