Emma și Denisa, două fete în vârstă de 18 ani din Mehedinți, absolvente de clasa a XII-a, vor fi conduse pe ultimul drum. Cele două au ieșit la scăldat în Dunăre și au murit înecate.

Emma și Denisa au murit înecate

Tinerele nu au mai apucat să își vadă rezultatele la BAC. Denisa a intrat în apă și nu a mai ieșit, iar atunci, Emma, chiar dacă nu știa să înoate, i-a sărit prietenei în ajutor imediat. Dar, din păcate, cele două au murit.

Întâmplarea s-a petrecut în zona Gura Văii, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

La un moment dat, una dintre tinere a sărit în apă, deși nu știa să înoate. Prietena ei a sărit să o ajute, însă curenții puternici nu le-au mai lăsat să iasă la suprafață, notează observatornews.

Cele două au fost găsite și scoase în apă, după ce un echipaj de scafandri a intervenit, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva pe cele două.

Cele două fete tocmai terminaseră liceul

Emma și Denisa tocmai ce terminaseră Colegiul National Pedagogic „Stefan Odobleja” din Drobeta Turnu Severin. Erau cele mai bune prietene. Acestea au susținut examenul de Bacalaureat și așteptau rezultatele. Din păcate, nu au mai apucat să vadă ce au făcut. Fetele vor fi conduse pe ultimul drum.

Tragedia a pus în cap rudele fetelor, precum și părinții.

Foști colegi, prieteni, rude, cu toții sunt devastați de durere și refuză să creadă că Emma și Denisa nu mai sunt.

Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare

„Voi două, îngerașilor, sunteți cele care azi (vineri n.r.) ați demonstrat că prietenia adevarată există! Ema… n-am cuvinte sa exprim cat de matura esti acum, față de momentul in care te-am intalnit prima data bobocica… Azi ai vrut sa fii inger pazitor si ai devenit un inger in adevaratul sens al cuvantului. Deniso? Tu ce cautasi in apa? Te avertiza sora-ta sa nu te bagi ca-s Sanzienele! (…) Lasasi pe toata lumea cu inima rupta…Ema ti-a demonstrat ca prietenia voastra chiar a durat pana la moarte si ca doar moartea vă va putea desparti… desi stia ca-si risca viata, a sarit in apa dupa tine incercand sa te salveze… Rezultatul? Amandoua v-ati ridicat la cer… Ema? Ce faci cu visele tale? Vin rezultatele la bac, ai asteptat 4 ani sa scapi de liceu sa vezi acolo “admis”. Eu inca vad acea bobocica increzatoare… Ti-am zis ca intr-o zi poate vei fi patroana unui salon in care sa machezi si sa predai cursuri. Mai stii? Ti-am zis sa nu renunti la visul tau… si acum ce-ai facut? Ai devenit un vis frumos pentru toti cei care te-au cunoscut… Plang holurile pedagogicului caci tinerele noastre absolvente, nu vor veni sa vada “ADMIS” la bacalaureat… 2 fete destepte si frumoase au devenit ingeri… (…) M-ati lasat in stare de soc… Sincere condoleante familiilor… Dumnezeu sa vă odihnească in pace, suflete curate! Prea tinere sa plecati…”.

„Condoleante familiilor si multa putere sa treaca peste aceasta imensa durere pt fete dumnezeu sa le odihneasca in pace sau spulberat toate visurile lor intr-o secunda zbor lin catre stele”.

Distribuie:

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.