Un elev în vârstă de 13 ani a fost acuzat în legătură cu mai multe amenințări și un delict în Toronto, potrivit poliției.

Școlile din America, foarte periculoase

Într-un comunicat de presă, poliția din Toronto a precizat că pe 6 iunie, în jurul orei 9:38, ofițerii au primit o sesizare de la o școală din zona Kingston Road și Galloway Road.

Poliția a declarat că pe 3 iunie, în jurul orelor 18:31 și 18:33, o persoană ar fi dat “două apeluri telefonice separate la școală”.

Ofițerii au spus că persoana a lăsat “două mesaje vocale amenințătoare”.

Potrivit poliției, în urma unei anchete, a fost identificat un băiat care “nu avea nicio legătură cu cunoscuta cu școală”.

Ofițerii au declarat că băiatul s-a predat la poliție și a fost “arestat în prezența părinților săi”.

Poliția a precizat că un băiat de 13 ani din regiunea Peel a fost arestat și acuzat de proferarea de amenințări și distrugere.

Ofițerii au declarat că acesta trebuie să apară în instanță pe 20 iulie.

“Aceste tipuri de rapoarte provoacă, în mod normal, îngrijorare în comunitate și sunt luate foarte în serios. Serviciul de poliție din Toronto va investiga toate rapoartele de această natură în mod amănunțit și va acuza infractorii în consecință,” se arată în comunicate.

Cazuri de amenințări tot mai dese

După incidentul din Texas, Uvalde, astfel de cazuri parcă sunt din ce în ce mai dese în America. Din păcate, se pare că cei mici fac tot felul de amenințări inconștient sau nu. Ba mai mult, aceștia chiar acționează uneori și aduca arme la școală sau își amenință colegii.

America trebuia să ia o decizie neapărat cu privire la armele lăsate la liber. Nu ar trebui să poată oricine deține o armă, deoarece dacă nu știi să o mânuiești, poți crea dezastre, la fel cum s-a întâmplat în Texas, Uvalde, din păcate.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.