Doi profesori de grădiniță din Georgia au fost arestați după ce o cameră de luat vederi în direct i-a surprins pe ambele cadre didactice abuzând de micuți.

Copii abuzați de profesori

În imaginile obținute de WSBTV se vede cum o profesoară calcă pe degetele unui copil și apoi îl lovește pe un alt elev cu genunchiul din spate. O altă profesoară poate fi văzută folosindu-și degetul pentru a împinge capul unui elev pe spate după ce a intrat în fața copilului.

Părinții care urmăreau o transmisiune în direct din sala de clasă au fost martorii incidentului.

Zeina Alostwani, în vârstă de 40 de ani, și Soriana Briceno, în vârstă de 19 ani, au fost arestate pentru cruzime față de copii de către poliția din Roswell.

Incidentul a avut loc într-o clasă cu copii de trei ani de la grădinița Parker-Chase din Roswell, potrivit WSBTV. Doi părinți au urmărit incidentul live.

“Am văzut, dar nu mi-a venit să cred!”

“Am văzut, dar nu mi-a venit să cred!”, a declarat Gloria Barghi, un părinte, pentru WSBTV.

Ea și părintele Brant Duncan au mers imediat la școală și au cerut profesorilor să se îndepărteze de copii. Părinții victimelor și poliția au fost contactați.

Părintele uneia dintre victime, a spus:

“A fost o chestiune de secunde și am știut că ceea ce văzusem a fost deliberat, iar în acel moment m-a luat amețeala”, a declarat ea pentru WSBTV.

O anchetă mai amplă este în curs de desfășurare.

Un purtător de cuvânt al poliției din Roswell a declarat pentru WSBTV că ofițerii se vor întoarce cu câteva săptămâni în urmă pentru a revedea imaginile pentru a vedea dacă există și alte cazuri de posibile abuzuri.

Grădinița a transmis că profesorii au fost concediați din cauza “acțiunilor disciplinare nepotrivite”.

“Deși suntem extrem de recunoscători că eleviisunt bine, luăm această problemă în serios, iar ancheta noastră este în curs de desfășurare. Ne așteptăm ca personalul nostru să adere la cele mai înalte standarde de îngrijire, iar orice eșec în acest sens nu va fi tolerat,” a transmis școala.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.