Doi elevi de la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra Neamț au lăsat jurul de la emisiunea „Românii au talent” fără cuvinte.

Doi elevi de clasa a XII-a de la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra Neamț, Evelina Barcan și Rareș Bonciu, au urcat pe scena de la emisiunea „Românii au talent” și au făcut furori. Aceștia au interpretat melodia „All I ask of you”, un fragment din „Fantoma de la Operă”, și au primit patru de „DA” din partea juriului.

După prestația pe care au avut-o pe scenă, Andra, una dintre cele mai bune artiste din România, a declarat că vocile celor doi au sunat extraordinar împreună.

Andra: Vocile voastre au sunat atât de frumos împreună

 „Au sunat vocile voastre atât de frumos împreună. Ştiţi muzica aia de film, care, după ce că e o scenă frumoasă de dragoste vine şi o muzică care îţi face pielea de găină. Exact aşa au fost vocile voastre, din filmul ăla. Tare frumos!“, a declarat Andra.

La rândul său, Andi Moisescu le-a transmis celor doi că sunt foarte frumoși împreună, iar lui Rareș i-a spus că are o voce foarte plăcută. Cât despre modul în care își pune în valoare talentul, Moisescu a declarat că Rareș este genul de interpret care pare că nu face niciun efort atunci când cântă.

Doi elevi din Piatra Neamț au făcut furori pe scena emisiunii „Românii au talent”. Juriul, lăsat fără cuvinte

Rareș Bonciu cântă la vioară de mic

Se pare că Rareș Bonciu se ocupă cu muzica de mic. Acesta a început să cânte la vioară de la vârsta de 8 ani. Începând cu 15 ani, băiatul a început să cânte și vocal. El spune că nu avea intenția de a ajunge cântăreț, ci să învețe muzica bizantină pentru a face parte din corul bisericii la care merge mama sa.

Între timp, spune el, a descoperit opera și a decis că trebuie să meargă pe acest drum. Acum, visul lui este să aibă o carieră în operă sau să fie dirijor. Prietena sa, Evelina, cântă de la vârsta de 6 ani. La 15 ani ea s-a specializat în canto clasic.

Aceasta provine dintr-o comună din județul Neamț și face parte dintr-o familie simplă, cu mama tâmplar și tată mecanic. Aceasta consideră că nu contează mediul din care provine o persoană, atât timp cât își dorește un lucru.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.