Fenomenul „bullying” devine din ce în ce mai îngrijorător în toată lumea. Și în România este prezent, iar specialiștii încearcă să ia măsuri pentru a-l stopa.

Se întâmplă multe lucruri grave în școlile din țară, iar uneori au loc adevărate tragedii. Din cauza „miștourilor” colegilor, mulți elevi au ajuns să își pună capăt zilelor. Chiar și personalități cunoscute din țară au trecut prin acest lucru.

Ana Bucur, victima bullyingului în liceu

Ana Bucur, fostă concurentă la emisiunea „Splash! Vedete la Apă” a trecut prin acest lucru. Deși acum este instructor de fitness și sportiv de performanță, ea a fost criticată pentru fizicul pe care îl are. Precizăm că femeia a câștigat în anul 2019 pentru a șasea oră titlul de Miss Fitness Universe. Până a ajuns aici, însă, a avut multe de îndurat.

În liceu, colegii de școală râdeau de ea și spuneau că nu este feminină. Chiar și așa, Ana Bucur nu a lăsat miștourile să îi distrugă visele. Și iată că astăzi are cu ce se lăuda.

În podcast-ul Roxanei Nemeș, Ana Bucur a povestit prin ceea ce a trecut până a ajuns cu adevărat mare. Colegii din liceu făceau glume nesărate despre aspectul său fizic. Mai mult, unii chiar o jigneau fiindcă se antrena mult la sală și avea mușchii dezvoltați.

Deși este dificil ca un tânăr să facă față acestui comportament, Ana Bucur a reușit. Ea spune că aceste remarci au ambiționat-o să muncească mult și să arate cât de departe poate ajunge.

De necrezut! Ana Bucur a fost victima bullyingului în liceu. Prin ce a trecut femeia care a câștigat titlul de Miss Fitness Universe de șase ori

Bucur: Nu trrebuie să mulțumești pe nimeni

 „Cineva mi-a spus că mușchii mei sunt prea dezvoltați și că nu sunt feminini. M-a deranjat foarte mult lucrul acesta, pentru că l-am simțit și în liceu la un moment dat. Au mai fost glume răutăcioase de-ale colegilor, că aveam brațul mai mare decât unii băieți, lucru care de fapt m-a întărit”, a declarat Ana Bucur.

În momentul în care a ales să participe la competiții și le-a câștigat, Bucur și-a dat seama că asta o definește și că se simte foarte bine în pielea ei. De asemenea, a precizat că a realizat că nu trebuie să muncească pentru a-i mulțumi pe alții.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.