O importantă școală din Dâmbovița este în mijlocul unui scandal monstru! Profesoara de sport și directoarea instituției s-au bătut pe holurile școlii.

Profesoara de sport, hărțuită de directoare

O profesoară de sport a povestit la Acces Direct cum a fost hărțuită de directoare. Se pare că scandalul dintre cele două s-a lăsat și cu lovituri.

Profesoara de sport susține că directoare are o problemă personală cu aceasta de când a părăsit școala, iar aceasta nu face altceva decât să o urmărească pentru a îi pune bețe în roate.

Bătaie pe holurile școlii

Se pare că în urmă cu mai mult timp, directoarea a încercat să-i pună pe toți părinții elevilor împotriva profesoarei de sport. A acuzat-o chiar că le-a furat și jucăriile celor mici, dar acest lucru s-a dovedit a fi neadevărat.

Cele două profesoare s-au bătut și profesoara de sport susține că a ajuns la capătul puterilor din cauza acestor agresiuni la care ar fi fost supusă chiar de către directoarea unității de învățământ, scrie spynews.

De altfel, profesoara de sport mai susține și că învățătorii dar și profesorii au fiecare câte o sală unde își desfășoară activitatea, spre deosebire de aceasta care nu are nici măcar un teren special amenajat pentru copii.

Profesoara de sport, nemulțumită de condițiile din școală

Se pare că doamna profesoară de sport a încercat să facă mișcare cu cei mici, dar directoarea nu ar fi fost de acord.

”Eu chiar nu am unde să îmi desfășor orele de educație fizică și sport. Ne jucam cu copiii, era liniște, nu deranjam, a apărut ea din senin și a început să strige că împrăștiem COVID-ul. Am încercat să discut cu ea, să mergem într-un birou, să nu ne mai vadă copiii. A spus că anunță Inspectoratul Școlar”, a spus profesoara.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.