Primarul Sectorului 5,Cristian Popescu Piedone, a făcut un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 5.

Se pare că în sectorul condus de Cristian Popescu Piedone există prima unitate de învățământ din România care are propria salină. Este vorba despre o grădiniță, iar Piedone spune că nu știe dacă mai există în țară o astfel de unitate de învățământ.

Cristian Popescu Piedone: Avem grădiniță cu propria salină în Sectorul 5

“După atâta frig și ceata… iar apare soarele prin 5-ul nostru drag! De acum, avem Gradinita cu… propria salina! A fost visul unui dascăl! Visul doamnei director de la grădi 268! Și… s-a materializat! Nu cunosc sa mai fie vreo alta școala cu salina in Bucuresti. Nici prin alte părți ale țării n-am habar sa fie. Dar și dacă or mai exista… tot pot spune ca sunt iar mândru de echipa Piedone. Da! Da! Am fost intr-un loc frumos! Și-am vazut cum dorm îngerașii noștri! Da, sunt fericit!”, a declarat Piedone.

Cristian Popescu Piedone a anunțat că habar nu are ce va urma în viața lui, însă ceea ce a realizat împreună cu echipa sa, l-a bucurat.

Edilul din Sectorul 5 se află la un pas de a intra în închisoare. O lungă perioadă de timp, Piedone a fost primar o lungă perioadă de timp în Sectorul 4 al Capitalei. El a demisionat pe 4 noiembrie 2015, după tragedia din clubul Colectiv. În anul 2020, a fost ales primar al Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone se laudă cu prima grădiniță cu propria salină din România: Sunt fericit!

Cristian Popescu Piedone, pe muchie de cuțit

Procesul în dosarul „Colectiv” se află în plină desfășurare. În primă instanță, edilul a fost condamnat la 8,5 ani de închisoare. Zilele trecute Curtea de Apel București trebuia să dea decizia finală în acest dosar, însă a amânat pronunțarea pentru 3 mai.

În luna decembrie a anului 2021, atunci când s-a terminat procesul, Cristian Popescu Piedone a vorbit despre cele întâmplate în anul 2015, atunci când un club a luat foc, iar 64 de tineri au murit. Piedone spune că are coșmaruri cu ceea ce s-a întâmplat în acea perioadă. De asemenea, el nu a spus dacă se consideră vinovat sau nu, ci lasă justiția să își facă treaba.

Share.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Cristea și-a început activitatea în presă în anul 2017, ca voluntar la publicația facultății. De-a lungul anilor a fost colaborator la mai multe publicații de renume din România și a scris pe mai multe domenii, cum ar fi economie, justiție și administrație locală. Mădălina este o tânără pasionată de informație, curioasă și conștientă că în fiecare zi are câte ceva de învățat. Nu se ferește să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, iar atunci când are un obiectiv de îndeplinit, nimic nu o poate opri.