Direcția Generală Anticorupție au percheziționat mai multe domicilii, în legătură cu săvârșirea unor infracțiuni de corupție legate de promovarea anului școlar a unor elevi de la un liceu din oraș.

Percheziții ale Serviciului Județean Anticorupție (DGA) 

Mai multe percheziții au avut loc, vineri, 6 mai. Pe baza ordonanței de delegare procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA), au efecutat mai multe percheziții, în legătură cu infracțiuni de corupție legate de promovarea anului școlar a unor elevi de la un liceu din orașul Tîrgu Neamț. 

În urma acestor percheziții, au fost găsite și ridicate înscrisuri relevante pentru acest caz. Momentan, DGA nu a oferit informații suplimetare.

Ce spune Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț

Se pare că nu au fost furnizate date suplimentare privind acest caz, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Neamț.

„Conducerea ISJ Neamț manifestă toleranță zero față de orice încălcare a legii de către personalul propriu și își reafirmă determinarea de a acționa cu echidistanță și profesionalism în activitățile sale, urmând a dispune în consecință, în funcție de rezultatul cercetărilor întreprinse de către organele de urmărire penală și decizia de urmează a fi pronunțată de instanța competentă”, potrivit unui comunicat al ISJ Neamț semnat de inspectorul școlar general Florentina Luca Moise, care de curând a preluat funcția.

În Neamț se întâmplă lucruri “necurate”. De curând, șefa PSD Piatra Neamț a devenit inspector școlar. Aceasta și-a scris în CV scrie că știe să „utilizeze calculatorul și copiatorul”.

În CV-ul Florentinei Luca Moise scrie că știe să „utilizeze calculatorul și copiatorul” și are trecut o diplomă de la o „facultate de drept” fantomă, nerecunoscută de statul român. Dar, cu toate acestea, se pare că pe fosta șefă PSD nu a încuract-o să obțină această funcție.

CITEȘTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI – SURSE: Șefa PSD Piatra Neamț va deveni inspector școlar – În CV scrie că știe să „utilizeze calculatorul și copiatorul”

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.