Copiii ucraineni alături de mamele lor au oferit ieri flori bucureștenilor în semn de mulțumire față de ajutorul și solidaritatea de care au beneficiat din partea țării noastre.

Ambasada Ucrainei din România a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț prin care se observă cum buchete de flori sunt înmânate doamnelor de către refugiații ucraineni.

,,Astăzi copiii ucraineni cu mamele lor au dăruit flori locuitorilor din București, mulțumindu-le pentru susținere și primirea călduroasă în România.

Aproximativ 10 milioane de ucraineni și-au părăsit casele din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Ambasadei.

42 de zile au trecut de la invazia armatei ruse în Ucraina. De atunci peste 662.000 de mii de refugiați au ajuns în țara noastră, potrivit unor date oferite de UNHCR (Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați).

Distribuie:

Viitoare absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, Loredana Calotă este o fire analitică, curioasă și, de asemenea, atentă la cerințele și problemele societății. Debutul a fost în radio, timp de aproximativ doi ani aceasta a lucrat ca redactor. A coordonat numeroase proiecte de voluntariat, în folosul copiilor din centrele de plasament, spitale și zonele defavorizate. A cochetat cu televiziunea, iar una dintre pasiunile ei este scrisul.