La Slatina va avea loc conferința Super Teach, unde dascălii vor descoperi noi metode prin care să fie mai apropiați de elevi.

Conferința Super Teach

Conferința Super Teach va avea loc sâmbătă, 14 mai 2022 și va fi organizată îm premieră la Slatina. Sorina Iacob, organizator și învățătoare la Școala Gimnazială „George Poboran“ din Slatina, distinsă cu titlul „Creator de educaţie“ în 2019, este foarte împlinită și spune că este un vis care în sfârșit se împlinește.

Sorina este un altfel de dascăl care a reușit să facă performanțe mari cu elevii săi, dar, mai ales, a reușit să-i apropie și să-i implce în diverse proiecte. Aceasta va povesti totul în cadrul conferinței.

„Nu se dau nici credite, nici diplome, pur şi simplu vii pentru că vrei să te dezvolţi şi să descoperi ce poţi să faci în plus pentru tine şi pentru copii. Sloganul este «Să descoperi măreţia din fiecare copil» şi eu cred că dacă vom face asta se va schimba foarte mult în bine totul“, spune Sorina Iacob.

Invitați de seamă în cadrul Conferinței

La Slatina, vor vorbi experţi în educaţie, formatori Super Teach, antreprenori, specialişti în domenii diverse: Cristina Gheorghe, Andy Szekely, Andreea Puiu, Felix Pătrăşcanu, Diana Brătucu, Cătălin Stoica, Sorina Iacob, Paul Handro, Adrian Buta, Marian Anghel, Loredana Hintea, Carmen Matei.

Evenimentul este susținut din fonduri private. Participanții au contributi și ei, dar foarte puțin. Pe lângă conferințele „Super Teach“, unde vor veni invitații de mai sus să vorbească despre experiența lor de viață, dar și despre business și antreprenoriat, programul va conține și programe de formare Mentalitate Deschisă în Educaţie, precum și crearea unor comunități locale de profesori, care sunt motivați și pasionați de meseria lor și își doresc să schimbe generații întregi.

Toate acest conferințe vor ajuta elevii și profesorii să se apropie unii de ceilalți.

 

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.