Celebrul cântăreț Jorge a fost victima bullying-ului în copilărie și în școlă din cauza numelui său real. Acest fapt l-a marcat extrem de mult și a rămas cu sechele.

Povestea cântărețului Jorge

Are 39 de ani, este tată, soț și artist. Are doi copii, iar din 2002 este prezent în lumina reflectoarelor și este cunoscut sub numele de ”Jorge”. Foarte puțini cunosc numele adevărat al artistului. În buletin, născut pe 22 iunie 1982, este, de fapt, George Papagheorghe. Într-un fel, vedeta îi e rușin cu numele său, deoarece a avut parte de multe traume în copilărie, mai ales în școală.

Jorge, victima bullying-ului în școală

Artistul a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre trecut, despre copilărie și despre școală. De asemenea, acesta a vorbit și despre problemele pe care le-a întâmpinat la școală din cauza numelui său.

Colegii râdeau zilnic de el la școală și îl porecleau în toate felurile. Astfel, acesta ajunsese să își urască numele de familie. Artistului îi era foarte greu să se prezinte drept George Papagheorghe, deoarece știa că toată lumea va râde de numele său.

”A fost complicat să fiu George Papagheorghe. Plus că eu am luat parte de o batjocură teribilă. Toți colegii mei mă strigau Papa de la Roma, Popeye marinarul, Papaya, Papapius, Papă lapte și așa mai departe. Astea erau la ordinea zilei. Eu uram numele de Papagheorghe”, a spus Jorge în podcast-ul lui Măruță.

De asemenea, acesta a avut parte de mai multe probleme când era copil. Tatăl său era un om violent și trebuia să îi suporte multe gesturi agresive. În acea vreme, tatăl său se pare că a folosit violența domestică. Jorge îl consideră pe tatăl său, care a murit, un om dur și rigid, cu multe reguli pentru cei din jur din cauza faptului că apela deseori la astfel de violențe.

Share.

Alex are o experiență de peste 5 ani în presa online, precum și în content writing. Am scris pentru site-uri de top de știri din România pe diferite subiecte, cu preponderență pe internațional și educație. Acum, fac parte din echipa The Student și îmrepună vom duce proiectul la următorul nivel.